SHARE

IMG_1362

Ehem ehem….hurmmm….

see? yes that me! macam tak sangka pulak leh masuk dalam paper. haha..utusan malaysia edisi 20 april 2013 di ruangan blogger pilihan untuk cerita orang muda (.COM). dalam edisi kali ini bukan aku sahaja blogger yang ada dalam tu malah ada Maria Elena dan para vlogger yang fames ames semua termasuk AmanWan, Mentol Pecah, Afiqsay dan Aiman Azlan.

wah so gempak u all…kalah kak Ton…

so dalam cerita “Faizal Gemar Kembara Solo” menampilkan cerita asalnya nama Fredley, al-kisah bermulanya Dunia Blog bagi aku, saat getir aku di masukkan ke wad, dan semestinya gossip hangat bercinta dengan Ainan Tasneem serta kejaayan yang tidak disangka blog ini sehingga meraih anugerah Favourite Travel Blog dalam Media Social Media Week 2013 (MSMW).

ermmm sangat excited bila beli paper dan dalam paper tu ada muka x berapa hensem aku ni..heheh. dan ini adalah sejarah dalam hidup aku beli akhbar utusan malaysia…

IMG_1361

IMG_1375

IMG_1374

IMG_1363

ermm asalnya nama Fredley

IMG_1364

bermula kisah aku ke alam maya ini

IMG_1366

saya bukan kekasih Ainan Tasneem

IMG_1367

MenangAnugerah MSMW 2013

ps: kepada yg x beli utusan mcm aku ni boleh baca kisah ini di utusan online ni link dia.. Faizal gemar kembara solo

Tip Travel

#TIPTRAVELย : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge