Faizal Fredley Blogger Pilihan Utusan Malaysia 20 April 2013

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI

IMG_1362

Ehem ehem….hurmmm….

see? yes that me! macam tak sangka pulak leh masuk dalam paper. haha..utusan malaysia edisi 20 april 2013 di ruangan blogger pilihan untuk cerita orang muda (.COM). dalam edisi kali ini bukan aku sahaja blogger yang ada dalam tu malah ada Maria Elena dan para vlogger yang fames ames semua termasuk AmanWan, Mentol Pecah, Afiqsay dan Aiman Azlan.

wah so gempak u all…kalah kak Ton…

so dalam cerita “Faizal Gemar Kembara Solo” menampilkan cerita asalnya nama Fredley, al-kisah bermulanya Dunia Blog bagi aku, saat getir aku di masukkan ke wad, dan semestinya gossip hangat bercinta dengan Ainan Tasneem serta kejaayan yang tidak disangka blog ini sehingga meraih anugerah Favourite Travel Blog dalam Media Social Media Week 2013 (MSMW).

ermmm sangat excited bila beli paper dan dalam paper tu ada muka x berapa hensem aku ni..heheh. dan ini adalah sejarah dalam hidup aku beli akhbar utusan malaysia…

IMG_1361

IMG_1375

IMG_1374

IMG_1363

ermm asalnya nama Fredley

IMG_1364

bermula kisah aku ke alam maya ini

IMG_1366

saya bukan kekasih Ainan Tasneem

IMG_1367

MenangAnugerah MSMW 2013

ps: kepada yg x beli utusan mcm aku ni boleh baca kisah ini di utusan online ni link dia.. Faizal gemar kembara solo

THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting)Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia

READ  Ijazah Diakhiri Dengan DNA Ke"Babi"an
Winner of Favourite Travel Blog 2013 and Runner up Best Travel Blog 2014 in Malaysia Social Media Week (MSMW). A Telco Engineer by Profession. A Blogger and Traveler by Passion.

10 Comments

  1. Denaihati

    April 22, 2013 at 12:10 PM

    tahniah bro. mesti ramai yang jelous ni…. tapi kalau dah jodoh apa salahnya…heeee
    Denaihati recently posted..Senarai Penuh Calon Parlimen PRU13My Profile

  2. titan

    April 22, 2013 at 12:11 AM

    haha. ada gak cerita pasal ainan tasneem. demm la.. haha
    titan recently posted..Lu pun banyak gak bodohnya.My Profile

  3. Amirul Aslam

    April 21, 2013 at 10:23 PM

    Tahniah bro. Mantap bhai! 😉
    Amirul Aslam recently posted..Senarai Penuh Calon PRU 2013My Profile

  4. Takusah kesah

    April 21, 2013 at 10:06 PM

    tahniah..bukan senang nak kuar paper yeop!!
    Takusah kesah recently posted..Sport lagi ke?My Profile

  5. Oneblogsocial

    April 21, 2013 at 3:56 PM

    Tahniah,maybe tiada harapan untuk blog saya masuk majalah.
    Oneblogsocial recently posted..Encik Titan Blogger JutawanMy Profile

  6. JomStadi

    April 21, 2013 at 2:27 PM

    Tahniah..nampak gaya blogger semakin mendapat tempat dalam media massa 🙂
    JomStadi recently posted..Denaihati.com: Menjalin Ukhuwah Blogger NusantaraMy Profile

  7. beckhrooy

    April 21, 2013 at 2:22 PM

  8. Syarifahemi

    April 21, 2013 at 10:59 AM

    Terbaikkkk.!!!!!????

  9. hudahassan ^^

    April 21, 2013 at 10:06 AM

    waaaahhhh, tahniah!
    hudahassan ^^ recently posted..Segmen BLOG REVIEW by Nina MaslizzaMy Profile

  10. adish shida

    April 21, 2013 at 8:15 AM

    oooh begitu ke asal nya
    adish shida recently posted..Jom Memasak : Pizza UdangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge