Gangwon Province Korea Selatan Destinasi Pilihan 2018

(Galgol Hangwa Village)   Gangwon Province Korea Selatan Destinasi Pilihan 2018.  Bulan Mac adalah bulan Korea Selatan. Sepanjang bulan ni aku akan update tentang Korea Selatan jer. Sama ada korang muak ke apa ke ada aku kisah?   Ok untuk…
Persiapan PyeongChang untuk Winter Olympic 2018

Persiapan PyeongChang untuk Winter Olympic 2018. Baru-baru ni aku dan beberapa lagi rakan media dari Malaysia dengan tajaan dari Korea Tourism Organization (KTO) telah ke PyeongChang untuk site visit dan test event sempena Winter Olympic PyeongChang 2018. Kami di sana…
Tony Roma’s Memperkenalkan Menu Baru “Turn Up the Heat”

Tony Roma’s Memperkenalkan Menu Baru “Turn Up the Heat”. Bagi penggemar makanan ala-ala western ni, Restoran Tony Roma’s tak payah nak di perkenalkan lagi dah aku rasa. Aku pun salah seorang penggemar masakan western di Tony Roma’s. Bila dapat bonus atau gaji…
STUFFIEE Apps – Keep Track of All Your Stuffs

STUFFIEE Apps – Keep Track of All Your Stuffs. Bagi mereka yang gilakan media sosial, aplikasi terbaru yang bakal di lancarkan tak lama lagi ini akan membuatkan korang makin aktif untuk memuat naik gambar di media sosial dan berkongsi dengan rakan-rakan…
Sewa Pocket Wifi ke Korea dengan TravelRecommends

Sewa Pocket Wifi ke Korea dengan TravelRecommends. Bila travel internet ni sangat penting. Aku tau korang kalau nak travel mesti akan cari info tentang internet kat tempat yang korang nak pergi. Kali ni aku nak kongsi internet yang aku guna…
F&A Qiblat Sensor Watch Sesuai Untuk Travel

F&A Qiblat Sensor Watch Sesuai Untuk Travel. Aku ni kalau bab jam memang gila. Dalam koleksi aku tu dah macam-macam jenis jam aku kumpul. Aku pun tak tau kenapa aku suka sangat kumpul jam. Padahal sekali pakai satu jer. Cuma…