Bercuti dan Bulan Madu di Bali

253802_3852442553496_1569191288_n

Bercuti dan Bulan Madu di Bali. Pulau Bali, sebuah pulau di Indonesia yang masyhur sebagai pulau seribu kuil memiliki pantai-pantai yang indah dan bersih serta pemandangan alam yang cantik. Pulau Bali amat sesuai sebagai tempat pelancongan atau percutian kerana pulau ini amat sangat diminati para pelancongdalam dan luar negara. Pantai yang cantik dan pemandangan yang menawan serta budaya yang unik jadi tarikan utama ke Pulau Bali. […]

Homestay Murah di Perlis

IMG_3482

Gambar Sekadar Hiasan Homestay Murah dan Hotel Bajet di Perlis. Bagi sesiapa yang mencari homestay murah dan selesa boleh cuba beberapa homestay yang di cadangkan di bawah. Begitu juga dengan hotel-botel bajet yang murah di sekitar negeri perlis. Sesuai dengan bajet yang tidak besar. Bagi yang agak mewah boleh cuba beberapa hotel bertaraf 4 bintang. […]

Serverfreak Hosting Terbaik Malaysia

sf

Alhamdulillah..Tahun ni dah masuk tahun ketiga aku bersama Hosting Terbaik Malaysia iaitu Serverfreak. Sungguh aku berpuas hati sepanjang aku menggunakan khidmad serverfreak sebagai hosting kesemua blog yang aku ada. Servis yang diberikan oleh pihak serverfreak sangat pantas dan berkualiti. Tidak seperti mana-mana hosting yang pernah aku gunakan sebelum ini. Sebab itulah aku masih lagi setia […]

Panorama Sekitar Ekspedisi Gunung Tahan

DSC_0249

Alhamdulillah…..Misi Berjaya. Sepanjang seminggu dua minggu ni mungkin blog aku ni banyak aku update kisah Ekspedisi Gunung Tahan jer. Al maklumlah dah berjaya tawan Gunung Tahan. Ambil masa 7 hari tau bukan 7 jam. Mestilah bangga. Bukan senang ok, aku sendiri pun macam tak percaya. Kali ni mood malas aku masih lagi bermahajaraja lela jadi […]