Backpacker Pra Honeymoon di Maldives

Backpacker Pra Honeymoon di Maldives | Alhamdulillah segalanya bejalan dengan baik sepanjang percutian secara backpacker pra honeymoon di Maldives. Walaupun hampir-hampir tak dapat fly pada awalnya dan hampir termiss flight semasa nak balik malaysia namun aku bersyukur kerana di beri…
Senarai Tempat Berbulan Madu di Malaysia

gambar sekadar hiasan #Senarai Tempat Berbulan Madu di Malaysia Senarai Tempat Berbulan Madu di Malaysia | Bulan Madu atau Honeymoon di Malaysia ni nampak macam nak save bajet kan kata orang tak mampu nak bulan madu di oversea. Bagi aku…

7 tempat bulan madu paling popular bagi setiap pasangan yang inginkan satu percutian bulan madu yang sangat awesome. Selepas semuanya selesai, berbulan madu adalah percutian yang paling dinanti-nantikan buat semua pasangan pengantin baru. Bercuti bersama insan tersayang di destinasi yang…

PERCUTIAN penulis ke Bali, Indonesia pada 6 hingga 9 September bagaikan berada di alam bulan madu dengan yang tersayang. Sebelum itu, berbulan-bulan kami merancang percutian tersebut dan pada hari berkenaan perasaan teruja untuk menjejak bumi Bali sememangnya tidak dapat dinafikan.…