Final Piala Malaysia 2015 Live Viewing Party DCODE FC

Final Piala Malaysia 2015 Live Viewing Party DCODE FC .  Sabtu lepas berlansungnya Final Piala Malaysia 2015 antara Selangor dan Kedah dan juaranya telah pun di ketahui. Tahniah Selangor. Kerana selangor menang dengan aku sekali dapat cuti sebab kerja di…
Pretz n’ Benz Cafe Solaris Mont Kiara Review

Pretz n’ Benz Cafe Solaris Mont Kiara Review | Minggu lepas balik kerja aku sempat singgah di Pretz n’ Benz Cafe Solaris Mont Kiara. Terletak di Solaris Mont Kiara cafe ni sangat senang untuk di cari. Pretz n’ Benz Cafe Solaris…
Tempat Menarik di Vietnam

Tempat Menarik di Vietnam | Secara jujurnya aku belum pernah jejakkan kaki lagi di Bumi Vietnam ni. Bukan tak nak pergi tapi Vietnam masih belum berada dalam list untuk 2015. Inshaallah maybe akan masuk list travel pada tahun 2016. Ini…

Tekanan Bila Tak Dapat Travel. tekanan kerja merupakan salah satu penyiksaan jiwa dan raga namun bagi golongan marhain macam aku ni terpaksalah dikorbankan waktu percutian demi memenuhi tanggujawab kpd duniawi yang mencabar ini. Sepatutnya bulan Sept-Nov ni aku sedang menikmati…

Cara Hilangkan Tekanan Kerja Dengan Sony CAM.  Sejak kebelakangan ni tekanan kerja makin bertambah. Bila projek dah nak sampai dateline tapi projek masih lagi delay disebabkan masalah teknikal ni membuatkan org atas pun tak senang duduk. Jadi bila org atas…

Hobi Wajib Bagi Seorang Traveller. Bagi mana2 tarveller atau bukan tarvel tiap kali meninggalkan negara yang korang pergi mesti korang akan collect something kan… Aku kalau gi tarvel mana2 aku akan pastikan beberapa perkara aku akan beli sebagai koleksi peribadi.…

Keputusan UPSR Tak Penting Pun. OK sebelum aku teruskan dengan entry ni aku nak tegaskan bahawa keputusan UPSR ni bukan betul2 tak penting maksud aku. Ada something yang nak diceritakan.. Berbalik pada tahun 2002 iaitu 13 tahun dahulu dimana tahun…