Cara Hilangkan Tekanan Kerja Dengan Sony CAM

Cara Hilangkan Tekanan Kerja
Swimming salah satu cara utk Hilangkan Tekanan Kerja

Cara Hilangkan Tekanan Kerja Dengan Sony CAM.  Sejak kebelakangan ni tekanan kerja makin bertambah. Bila projek dah nak sampai dateline tapi projek masih lagi delay disebabkan masalah teknikal ni membuatkan org atas pun tak senang duduk.

Jadi bila org atas x senang duduk orang bawahan macam aku ni lagi lah panas bontot. Hari minggu pun terpaksa kerja. tapi tak mengapalah bukan niat untuk memberi alasan cuma sedikit keluhan kepada diri sendiri.

Mencari rezeki halal org kata. Selagi ada kudrat selagi tu lah aku perah keringat.

Ok tujuan entry kali ini adalah perkongsian cara-cara untuk hilangkan tekanan kerja. Dibawa khas oleh SONY CAM.

Seperti biasa salah satu caranya adalah dengan membuat aktiviti yang korang suka. Tak kisahlah travel ke, bersukan ke, tengok tv ke janji aktiviti tu korang minat.

Macam aku dah tentu2nya lah TRAVEL, SWIMMING, HIKING.

3 benda ni antara most of activity yg aku suka. Biar penat janji happy dan puas. Namun bagi merakam detik2 ini semua sudah semestinya aku prefer SONY CAM.

Ciri-ciri SONY CAM:

  1. kecik
  2. boleh masuk air
  3. Wifi
  4. kualiti gambar dan video HD
  5. Senang di bawa

Jadi kemana aku pergi SONY CAM mesti akan menemani pengambaraan aku di bumi Allah ini.

 

DSC00345
Kisah di A Famosa Resort
DSC00380
Al kisah ptg tadi
DSC00390
berenang hilangkan tekanan
DSC00399
Sebulan sekali je aku turun kat swimming pool ni

Semua gambar2 di ambil menggunakan SONY CAM!!

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

3 thoughts on “Cara Hilangkan Tekanan Kerja Dengan Sony CAM

Post Comment

CommentLuv badge