SHARE
Cara Hilangkan Tekanan Kerja
Swimming salah satu cara utk Hilangkan Tekanan Kerja

Cara Hilangkan Tekanan Kerja Dengan Sony CAM.  Sejak kebelakangan ni tekanan kerja makin bertambah. Bila projek dah nak sampai dateline tapi projek masih lagi delay disebabkan masalah teknikal ni membuatkan org atas pun tak senang duduk.

Jadi bila org atas x senang duduk orang bawahan macam aku ni lagi lah panas bontot. Hari minggu pun terpaksa kerja. tapi tak mengapalah bukan niat untuk memberi alasan cuma sedikit keluhan kepada diri sendiri.

Mencari rezeki halal org kata. Selagi ada kudrat selagi tu lah aku perah keringat.

Ok tujuan entry kali ini adalah perkongsian cara-cara untuk hilangkan tekanan kerja. Dibawa khas oleh SONY CAM.

Seperti biasa salah satu caranya adalah dengan membuat aktiviti yang korang suka. Tak kisahlah travel ke, bersukan ke, tengok tv ke janji aktiviti tu korang minat.

Macam aku dah tentu2nya lah TRAVEL, SWIMMING, HIKING.

3 benda ni antara most of activity yg aku suka. Biar penat janji happy dan puas. Namun bagi merakam detik2 ini semua sudah semestinya aku prefer SONY CAM.

Ciri-ciri SONY CAM:

  1. kecik
  2. boleh masuk air
  3. Wifi
  4. kualiti gambar dan video HD
  5. Senang di bawa

Jadi kemana aku pergi SONY CAM mesti akan menemani pengambaraan aku di bumi Allah ini.

 

DSC00345
Kisah di A Famosa Resort
DSC00380
Al kisah ptg tadi
DSC00390
berenang hilangkan tekanan
DSC00399
Sebulan sekali je aku turun kat swimming pool ni

Semua gambar2 di ambil menggunakan SONY CAM!!

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Antara negara yang aku pernah guna Samurai Wifi adalah Eropah, Jepun, Indonesia, Thailand, South Korea, Mauritius, New Zealand dan Australia TravelRecommends Pocket Wifi aku dah guna di Eropah dan South Korea! Boleh sewa DISINI RoamingMan Pocket Wifi aku dah guna di Jepun! Boleh sewa DISINI

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge