Cara Hilangkan Tekanan Kerja Dengan Sony CAM

Cara Hilangkan Tekanan Kerja

Swimming salah satu cara utk Hilangkan Tekanan Kerja

Cara Hilangkan Tekanan Kerja Dengan Sony CAM.  Sejak kebelakangan ni tekanan kerja makin bertambah. Bila projek dah nak sampai dateline tapi projek masih lagi delay disebabkan masalah teknikal ni membuatkan org atas pun tak senang duduk.

Jadi bila org atas x senang duduk orang bawahan macam aku ni lagi lah panas bontot. Hari minggu pun terpaksa kerja. tapi tak mengapalah bukan niat untuk memberi alasan cuma sedikit keluhan kepada diri sendiri.

Mencari rezeki halal org kata. Selagi ada kudrat selagi tu lah aku perah keringat.

Ok tujuan entry kali ini adalah perkongsian cara-cara untuk hilangkan tekanan kerja. Dibawa khas oleh SONY CAM.

Seperti biasa salah satu caranya adalah dengan membuat aktiviti yang korang suka. Tak kisahlah travel ke, bersukan ke, tengok tv ke janji aktiviti tu korang minat.

Macam aku dah tentu2nya lah TRAVEL, SWIMMING, HIKING.

3 benda ni antara most of activity yg aku suka. Biar penat janji happy dan puas. Namun bagi merakam detik2 ini semua sudah semestinya aku prefer SONY CAM.

Ciri-ciri SONY CAM:

  1. kecik
  2. boleh masuk air
  3. Wifi
  4. kualiti gambar dan video HD
  5. Senang di bawa

Jadi kemana aku pergi SONY CAM mesti akan menemani pengambaraan aku di bumi Allah ini.

 

DSC00345

Kisah di A Famosa Resort

DSC00380

Al kisah ptg tadi

DSC00390

berenang hilangkan tekanan

DSC00399

Sebulan sekali je aku turun kat swimming pool ni

Semua gambar2 di ambil menggunakan SONY CAM!!

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

3 Comments

  1. siti hazreen

    November 29, 2015 at 12:10 AM

    tekanan hidup dan tekanan perasaan memang tak dapat dipisahkan…kena pandai salurkan tekanan itu keluar dari diri..sony mungkin salah satu jalannya 🙂

  2. Muhammad Khairuddin Lim

    November 26, 2015 at 8:27 PM

    nice sharing

  3. sue izza

    November 26, 2015 at 3:01 PM

    syok arrrr ada camera canggihhhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge