304628_4352573700752_1344309637_n

oh artis…..dah agak lama rasanya aku tak update blog mengenai dunia hiburan nih, selalunya pasal travel dan sukan jer al-maklumlah sejak menang kategori Favourite Travel Blog Februari lepas malas pulak rasanya aku nak update mengenai artis ni kan lain niche pulak jadinya. seboleh bolehnya nak jugak aku kekalkan dalam niche travel.

Niche blog merupakan element penting dalam sesebuah blog supaya mudah dikenali dan senang mendapat tajaan. bagi aku sejak aku masuk ke niche travel ni banyak projek aku dapat itulah untungnya blog yang mempunyai niche.

so dari situ aku mula memilih untuk teruskan berapa niche travel dan juga lifestyle. namun jika aku sibuk dengan pelajaran di universiti masa untuk travel amatlah terhad jadi nak story about travel pun tak tahu pulak bak story mengenai apa.

jadi kali ini aku agak kecewa sikap artis muda kita ni baru aja nak menapak terus sisih keluarga, ini lah gua tak berapa nak minat artis malaysia ni, asal naik sikit mula lah tunjuk belang, gossip lupa daratan lah, dedah body sana  sini lah, skandal dengan jantan tu lah skandal dengan Dato/Datin tu lah. macam – macam hal.

kes Afiq Muiz pulak ni lagi terus apabila dikatakan menyisihkan keluarga, derhaka kepada ibabapa. kalau betulkan apa yang dikatakan memang tak kemanalah jawabnya…aku mula kenal mamak ni masa masterchef nampak macam power jer memasak tapi tersingkir awal tuh lah bila sisihkan keluarga rezeki pun susah masuk wooo…

apapun semoga afiq sedar…gua malas nak ulas panjang kalau korang nak baca story sebenar korang boleh baca mStarOnline

Dia sudah berubah… seperti anak derhaka,” luah Hasliza Mohd, 48, ibu kepada pelakon baru Afiq Muiz yang benar-benar kecewa dan sedih dengan perubahan sikap anaknya itu sejak bergelar pelakon.

ps: tuh diaaa pandai gak aku bergossip…nak amik kau 2 tajuk dalam 1 entri..

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge