arghhh..nak tidorrr….tapi apesal tak ngantuk….

salam semua..masuk hari ni dah 2 hari aku tak cukup tidur…keadaan aku amat-amatlah tidak stabil menyebabkan aku akan mudah rasa tertekan..

hmm….entahlah sejak balik cuti kat kampung macam-macam masalah aku hadapi..memang betol-betol menguji tahap keimanan ku..tapi tak apelah..ni lah dugaan yang diberikan…

adakah anda tau insomia tu ape???

hmmm aku rasa semua tahu kot sebab para blogger sekarang ni terdiri dari orang yang cerdik pandai mustahil insOmnia tak tahu kan…walaubagai manapun aku nak bagi tau gak..mane tau ada adik2 yang cuba google…

Apa itu Insomia

Insomnia merujuk kepada masalah untuk tidur yang menyebabkan pengidap Insomnia tidak mendapat tidur yang mencukupi atau tidur yang tidak berkualiti. Ini adalah penting untuk menekankan bahawa pada hakikatnya setiap orang mempunyai masalah tidur pada masa yang sama atau pada masa lain. Tekanan, kesedihan dan kebimbangan adalah punca-punca yang dikenal pasti untuk insomia. Sakit adalah mungkin punca yang lain, termasuklah jika terdapat kesakitan atau tidak selesa.

buat masa ni aku akan cuba untuk menqadar balik tidur aku..hheh boleh plak..tapi aku tidak akan sesekali ambil pil tidur sebab pil ni akan menyebabkan banyak kesan yang akan memudaratkan…

tapi walaupun  penat disebabkan tak cukup tidur blog aku sentiasa di dahulukan…jom bw lagi..heheh




Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge