Set Travel Cosmoderm Pilihan Ketika Melancong

  Set Travel Cosmoderm Pilihan Ketika Melancong.  Bagi seorang yang suka travel krim atau lotion memang akan sentiasa ada didalam list travel untuk di bawa. Tak kisahlah destinasi korang tu tempat sejuk atau panas krim cosmoderm bagi aku memang wajib…
A Whole New Travel Experience with Malaysia Airlines

A Whole New Travel Experience with Malaysia Airlines! Hey semua traveler, kalau korang ingin merasai pengembaraan yang selesa dan berkualiti, aku rekomen korang pertimbangkan Malaysia Airline (MAS). Semestinya pilihan utama aku setiap kali aku travel, ianya bukan hanya sekadar suatu…
Summary 6D5N Trip to Kota Kinabalu Sabah Malaysia

Summary 6D5N Trip to Kota Kinabalu Sabah Malaysia. Trip kali ni merupakan kali kedua aku jejakkan kaki di bumi sabah ni. Last aku sampai dulu masa tahun 2012 mula-mula aku nak belajar dari traveller. So aku mula dengan sabah dulu.…

Bajet & Itinerary 5H4M ke Bandung Indonesia. Alhamdulillah percutian aku ke bandung untuk 5 hari 4 malam berjalan dengan jayanya. Percutian ni merupakan percutian sendiri dan percutian family untuk 5 orang. Memandangkan percutian kali ini bukan percutian solo atau backpack…

Bajet dan Itinerary 7 Hari di New Zealand. Untuk entry ni aku cover untuk Bajet dan Itinerary sepanjang aku di New Zealand (Christchurch dan Queenstown). Untuk percutian kali ni bukan percutian bajet dan bukan juga percutian mewah. Percutian ni aku…
Trip ke Sydney Australia 6D5N (Pictures)

Trip ke Sydney Australia 6D5N (Pictures). ALhamdulillah segala dah selamat. AKu pun dah selamat masuk kerja semula. Percutian selamat 12 hari di Sydney, Australia dan New Zealand berjalan lancar. Semua entry Tip, Itinerary dan Bajet aku dah Siapkan dan. Tunggu nak…