Tijili Hotel Seminyak Bali | Hotel in Bali Indonesia

Tijili Hotel Seminyak Bali | Hotel in Bali Indonesia. Setiap kali pergi becuti, tak kisah lah dalam negara mahupun luar negara, Hotel atau tempat penginapan akan menjadi salah satu perkara wajib di titik beratkan bagi memastikan percutian anda berjalan lancar. Sama…
7D6N in Bali Indonesia | Tempat Menarik di Bali

7D6N in Bali Indonesia | Tempat Menarik di Bali. Kali kedua aku jejakkan kaki di Bali. Last tahun 2012 masa aku mula-mula start nak travel jauh-jauh. Cuma beza nya dahulu aku ke Bali ambil pakej dari travel agent. Almaklumlah tak biasa…
10 Sebab Skyscanner Menjadi Pilihan Traveler

10 Sebab Skyscanner Menjadi Pilihan Traveler. Ok aku rasa bagi kaki travel, skyscanner sudah tidak asing lagi. Bagi yang baru nak travel kalau nak cari tiket penerbangan murah dan flexible boleh cuba booking melalui skyscanner.com.my. APA ITU SKYSCANNER? Skyscanner merupakan sebuah…

Peluang Travel dan Berkolaborasi dengan 2 Jenama Besar. Alhamdulillah bulan september ni merupakan bulan kerja rasanya. Banyak job yang aku dapat. Dan banyak juga event yang aku kena attend. Mana yg sempat tu InshaAllah aku akan join. Paling excited untuk…