Harga iPhone 6 dan iPhone 6 Plus Malaysia

Harga iPhone 6 dan iPhone 6 Plus Malaysia. Nak diceritakan tentang iPhone ni boleh membuatkan korang cemburu nanti. Memang jenama iPhone ni dah terbukti salah satu jenama terbaik telefon pintar di dunia. Baru-baru ni iPhone 6 dan iPhone 6 Plus…
The Apprentice Asia Episode 2 – Travel

Assalamualaikum.. baru berkesempatan untuk tonton The Apprentice Asia Episode 2. untuk episode kali ini tugasan adalah menghasilkan satu video viral untuk agensi pelancongan. Mereka semua dihantar ke Singapore untuk menjayakan tugas yang agak menarik bagi aku. dalam cabaran kali ini…
Inilah Singapura | Universal Studio Part 1

tempat first aku pergi…casino 2 hari di singapura memang ohsem gilerrrr……ni lah cuti mid sem seminggu yang paling best bagi aku….dah lama sangat teringin nak gi universal studio nih dan finally tercapai suda….. masa first masuk singapura agak nervous jugak…
Senarai Tempat Menarik di Singapura

Senarai Tempat Menarik di Singapura | yeahhhhh….Khamis 5 April 2012 tamat sudah kuliah aku untuk part 1 semester 3 ini now time for holiday sempena cuti mid sem. kali ini singapore dan genting highland menjadi destinasi percutian aku kali ini… cuti…