Tijili Hotel Seminyak Bali | Hotel in Bali Indonesia

Tijili Hotel Seminyak Bali | Hotel in Bali Indonesia. Setiap kali pergi becuti, tak kisah lah dalam negara mahupun luar negara, Hotel atau tempat penginapan akan menjadi salah satu perkara wajib di titik beratkan bagi memastikan percutian anda berjalan lancar. Sama…
Lexis Hibiscus Port Dickson, Best Ker?

Lexis Hibiscus Port Dickson, Best Ker?. Mula2 di buka dulu ni lah soalan yang bermain di minda aku. Teringin nak stay di Lexis Hibiscus. Bila tgk harga bilik satu malam wow..telan air liur jer… Dan alhamdulillah awal januari ari tu…
Swiss Garden Beach Resort Kuantan, Best Ker?

Swiss Garden Beach Resort Kuantan, Best Ker?. Ok Sebelum aku cerita best ke tidak hotel ni aku nak bagi tau jujur ni review tidak berbayar dan ikhlas dari aku. Dan tidak bermakna kalau berbayar review aku yang buruk jadi cantik…
Backpacker Pra Honeymoon di Maldives

Backpacker Pra Honeymoon di Maldives | Alhamdulillah segalanya bejalan dengan baik sepanjang percutian secara backpacker pra honeymoon di Maldives. Walaupun hampir-hampir tak dapat fly pada awalnya dan hampir termiss flight semasa nak balik malaysia namun aku bersyukur kerana di beri…
Pakej Percutian di Pulau Pangkor

Pakej Percutian di Pulau Pangkor. Sempena habisnya degree aku 20 jun 2014 ni dalam hati teringin untuk bercuti di Pulau. Saja nak tenangkan fikiran dan nikmati cuti aku yang terakhir sebelum melangkah ke alam pekerjaan yang lagi mencabar. Dalam hati…
Hotel Seri Malaysia Kangar, Perlis Review

  Pandangan dari tingkat satu cukup awesome. Assalamualaikum, Tahun ni dah tahun ke 5 sebenarnya aku di Perlis, Tercari-cari juga antara hotel yang best di perlis ni, So far bagi aku antara hotel paling best di perlis adalah Putra Palace…
Melancong di Perlis

Melancong di Perlis Tempat menarik di Negeri Perlis? Ada ker? Perlis tu tak ada apalah, mana ada tempat menarik di perlis. Gi perlis pun semata-mata nak naik feri gi Pulau Langkawi. Itulah keluh resah segelintir rakyat malaysia mengenai tempat menarik…

BUNYI desiran ombak, lambaian dedaun kelapa dan keindahan pantai semula jadi yang belum dinodai sudah cukup menterjemahkan keindahan Fishing Bay Resort sebagai destinasi istirehat yang ideal untuk seisi keluarga. Terletak di daerah Mersing, pengunjung mengambil masa kira-kira dua jam untuk…

‘Suria Resorts & Hotels, Malaysia and International’ dimiliki 100 peratus Bumiputera yang beroperasi sejak tahun 2000. Pada masa ini, Suria Resorts & Hotels mempunyai tiga resort, dua hotel dan satu ‘Holiday Camp’ di Cherating Pahang, Terengganu, Janda Baik Pahang, Johor…