6 Tip Sewa Kereta di Australia

6 TIP SEWA KERETA DI AUSTRALIA. So far aku dah pergi Sydney dan Perth di Australia. Tahun depan InshaAllah tgh plan nak ke Melbourne dan Tasmania tapi tu lah tengah tunggu Air Asia buat promo baru boleh nak ke sana.…
Tempat Menarik di Perth Australia | 4D3N in Perth

Tempat Menarik di Perth Australia | 4D3N in Perth. Pertama kali dalam hidup aku bila aku buat keputusan drastik nak fly ke Perth Australia untuk percutian hujung minggu. So segala bagai persiapan aku buat last minit. Book Hotel, Book kereta sewa, book…

Persediaan Bercuti di Perth, Australia. Percutian yang tidak di rancang sebab tetiba jer macam terbeli tiket ke Perth. hehe. Aku pilih perth kerana antara banyak banyak destinasi di Australia, perth paling murah. Lagipun dari KL ke Perth hanya mengambil masa 4…