Bajet & Itinerary 5H4M ke Bandung Indonesia. Alhamdulillah percutian aku ke bandung untuk 5 hari 4 malam berjalan dengan jayanya. Percutian ni merupakan percutian sendiri dan percutian family untuk 5 orang. Memandangkan percutian kali ini bukan percutian solo atau backpack…
Trip ke Sydney Australia 6D5N (Pictures)

Trip ke Sydney Australia 6D5N (Pictures). ALhamdulillah segala dah selamat. AKu pun dah selamat masuk kerja semula. Percutian selamat 12 hari di Sydney, Australia dan New Zealand berjalan lancar. Semua entry Tip, Itinerary dan Bajet aku dah Siapkan dan. Tunggu nak…
Tip Percutian “Last Minutes”

Tip Percutian “Last Minutes” | Tajuk ni aku rasa memang agak sesuai buat seseorang yang macam aku. Seseorang yang suka buat kerja last minutes. Bukan dalam travel sahaja dalam setiap perkara ye terutama bab exam. Teringat masa di unimap dahulu.…
4D3N in Gili Island, Lombok Indonesia

4D3N in Gili Island, Lombok Indonesia. Bersambung untuk episode 5 percutian 4 hari 3 malam aku di Lombok Indonesia. Percutian yang boleh dikatakan pra percutian sebelum aku jelajah Eropah nanti. [Episode 1] [Episode 2] [Episode 3] [Episode 4] Untuk episode…