Terlalu Banyak untuk di Ceritakan

Terlalu Banyak untuk di Ceritakan | Fuhh kembara travel aku kali ini agak panjang hingga aku sendiri pun dah pening nak diceritakan yang mana satu. Terlalu banyak untuk aku ceritakan namun otak ni masih lagi susah untuk diterbitkan menjadi sebuah…
Bye Bye Malaysia Welcome Paris

Bye Bye Malaysia Welcome Paris |  Alhamdulillah finally aku keluar juga dari zon travel aku yang selesa. Kali ini destinasi aku adalah Europe. Flight Emirates EK343 dari KLIA ke Paris transit Dubai akan fly malam ni 13 april 2015 jam…

Tahukah anda apa itu Cherry Blossoms? tak tahu ek? Cherry Blossoms ialah sejenis bunga yang sangat awesome dan cantik menandakan berakhirnya musim sejuk – dan permulaan musim bunga. Kecantikan Cherry Blossoms sekejap je tau, so siapa yang nak lihat indahnya…

7 tempat bulan madu paling popular bagi setiap pasangan yang inginkan satu percutian bulan madu yang sangat awesome. Selepas semuanya selesai, berbulan madu adalah percutian yang paling dinanti-nantikan buat semua pasangan pengantin baru. Bercuti bersama insan tersayang di destinasi yang…