Kembara Eropah 38 Hari | 4 Days in London UK

  Kembara Eropah 38 Hari – 4 Days in London UK. Espisod 1 kali ni adalah London. London merupakan destinasi pertama aku untuk 36 hari jelajah Eropah untuk musim sejuk. banyak sebab aku memilih musim sejuk untuk kembara eropah 2016 &…
Percutian ke Eropah 15 Hari 6 Negara | Episode London

Percutian ke Eropah 15 Hari 6 Negara | Episode London  | Untuk episode kali ini merupakan sambungan daripada trip ke europe di manchester. Sebenarnya aku terlebih dahulu singgah di london setelah direct dari Air Port CDG Paris dengan Euro Star.…
Terlalu Banyak untuk di Ceritakan

Terlalu Banyak untuk di Ceritakan | Fuhh kembara travel aku kali ini agak panjang hingga aku sendiri pun dah pening nak diceritakan yang mana satu. Terlalu banyak untuk aku ceritakan namun otak ni masih lagi susah untuk diterbitkan menjadi sebuah…

salam semua…. happy giler rasa bila dapat mesej dari London…. rasa lain sangat bila baca mesej tu…. seram sejuk rasanya..macam aku pulak duk kat sana..yerlah kat sana sekarang kan sejuk… bila lah aku dapat pergi london ek…teringin sangat nak gi…