Tempat Menarik di Sydney Australia | Tip Dan Bajet 6D5N

Tempat Menarik di Sydney Australia | Tip Dan Bajet 6D5N. Alamdulillah, boleh kira dah settel lah kot holiday aku kat sydney walaupun aku terpaksa jejakkan kaki sekali lagi ke sydney airport sebelum balik KL Khamis ni. Untuk pengetahuan trip ke Sydney…
Trip ke Sydney Australia 6D5N (Pictures)

Trip ke Sydney Australia 6D5N (Pictures). ALhamdulillah segala dah selamat. AKu pun dah selamat masuk kerja semula. Percutian selamat 12 hari di Sydney, Australia dan New Zealand berjalan lancar. Semua entry Tip, Itinerary dan Bajet aku dah Siapkan dan. Tunggu nak…
Melancong dan Bercuti di Jepun – ILoveOkinawa

Kabira Bay di Ishigaki Island Melancong dan Bercuti di Jepun – ILoveOkinawa | Impian untuk berkunjung ke Jepun atau lebih dikenali dengan nama Negara Matahari Terbit merupakan impian orang ramai termasuk saya, Namun, disebalik keindahan yang tersirat di Negara Matahari…
Bercuti di Pulau Langkawi Kedah

Bercuti di Pulau Langkawi Kedah. cuti mid semester kali ni agak lama sikit iaitu 1 minggu so sempat lah aku nak bercuti jauh sikit. nak balik kampung rasa malas disebabkan 2 minggu lepas baru jer bali sebab cuti mid sem…
Percutian Di Bali Episode 2 – Kintamani Volcano Lunch

assalamualaikum.. untuk episode 2 just update ringkas ke..mlm sebelumnya aku pergi area kuta untuk lihat suasana ki kota dan suasananya cukup meriah sekali dan sempat jugak lah aku buat sedikit massage di sana. harga lebih kurang Rp 300000…. hari keseokannya kami…
Percutian Di Bali 2012 Episode 1 – Menikmati Uluwatu Sunset

terbaik….memang indah… permandangan dari temple uluwatu…. assalamualaikum… 23 ogos 2012 lepas terlaksana lah impian aku untuk bercuti ke pulau bali indonoseia….satu perasaan yang menabjukan bila sampai di sana…perasaan yang mungkin tidak dapat digambarkan denga kata-kata…. flight dari malaysia jam 10.50…
Review DSLR Nikon D3200

# Review DSLR Nikon D3200  Setelah satu purnama aku menunggu akhirnya berjaya juga aku miliki satu-satunya gadget idaman aku yang aku impikan sejak awal tahun ini…Nikon D 3200 menjadi milik aku dengan rasminya tepat jam 5.00 ptg tadi… dengan harga RM2400…