Solo Backpacking Eropah 38 Hari | Episode Monaco & Nice

Solo Backpacking Eropah 38 Hari Episode Monaco & Nice. Sambungan kepada Episode Milan, Italy. Lama betul nak buat sambungan cerita ni. Almaklumlah bila akhir akhir perjalanan ni dalam kepala otak duk pikiq nak balik jer. Rasa macam lama sangat dah…
Kembara Eropah 38 Hari | 3 Days in Glasgow Scotland

Kembara Eropah 38 Hari | 3 Days in Glasgow Scotland.  Entry ni sambungan untuk Episod London 2016. Setelah 4 hari aku habiskan  masa di London aku start fly ke Scotland. Destinasinya adalah Glasgow. Kata orang Glasgow ni boring kenapa pergi…
Kembara Eropah 38 Hari | 4 Days in London UK

  Kembara Eropah 38 Hari – 4 Days in London UK. Espisod 1 kali ni adalah London. London merupakan destinasi pertama aku untuk 36 hari jelajah Eropah untuk musim sejuk. banyak sebab aku memilih musim sejuk untuk kembara eropah 2016 &…
Kasih Terjalin di Bumi Eropah

Kasih Terjalin di Bumi Eropah. Tak sangka hubungan songsang sahabat kami masih lagi terjalin walaupun kali terakhir berjumpa padah 3 bulan yang lepas. Segalanya bermula di kota London. First aku jumpa adalah Padin dan Faiz Dicke di Heathrow Airport London. Masa…
Percutian ke Eropah 15 Hari 6 Negara | Episode London

Percutian ke Eropah 15 Hari 6 Negara | Episode London  | Untuk episode kali ini merupakan sambungan daripada trip ke europe di manchester. Sebenarnya aku terlebih dahulu singgah di london setelah direct dari Air Port CDG Paris dengan Euro Star.…
Percutian ke Eropah 15 Hari 6 Negara | Episode Manchester

Percutian ke Eropah 15 Hari 6 Negara | Episode Manchester | Pertama kali aku nak ucapkan syukur Alhamdulillah kepada yang memberi rezeki kerana sebahagian keinginan aku untuk melancong ke eropah akhirnya menjadi kenyataan. Terima Kasih juga kepada penaja rasmi untuk…