Tijili Hotel Seminyak Bali | Hotel in Bali Indonesia

Tijili Hotel Seminyak Bali | Hotel in Bali Indonesia. Setiap kali pergi becuti, tak kisah lah dalam negara mahupun luar negara, Hotel atau tempat penginapan akan menjadi salah satu perkara wajib di titik beratkan bagi memastikan percutian anda berjalan lancar. Sama…
10 Sebab Skyscanner Menjadi Pilihan Traveler

10 Sebab Skyscanner Menjadi Pilihan Traveler. Ok aku rasa bagi kaki travel, skyscanner sudah tidak asing lagi. Bagi yang baru nak travel kalau nak cari tiket penerbangan murah dan flexible boleh cuba booking melalui skyscanner.com.my. APA ITU SKYSCANNER? Skyscanner merupakan sebuah…
Tips Melancong ke Indonesia

Melancong di Indonesia ni memang senang orang kata, tapi kalau tak kena gaya boleh kena tipu. maklumlah Indonesia ni merupakan antara negara yang paling padat penduduk. Disebabkan itu rakyat indonesia ni perlu buat macam-macam cara untuk teruskan hidup termasuk menipu…
Pakej Muraj Percutian di Bali

Pakej Muraj Percutian di Bali |Bercuti dan Bulan Madu di Bali. Pulau Bali, sebuah pulau di Indonesia yang masyhur sebagai pulau seribu kuil memiliki pantai-pantai yang indah dan bersih serta pemandangan alam yang cantik. Pulau Bali amat sesuai sebagai tempat pelancongan atau percutian kerana pulau ini amat sangat diminati…

Cuti-Cuti Bajet – Menikmati Keindahan Pantai Bali | PULAU Bali merupakan sebuah pulau di Indonesia yang masyhur sebagai pulau seribu kuil, memiliki pantai-pantai yang indah dan bersih serta pemandangan alam yang cantik. Keindahan itu menjadikannya terkenal sebagai tempat pelancongan atau percutian…

PERCUTIAN penulis ke Bali, Indonesia pada 6 hingga 9 September bagaikan berada di alam bulan madu dengan yang tersayang. Sebelum itu, berbulan-bulan kami merancang percutian tersebut dan pada hari berkenaan perasaan teruja untuk menjejak bumi Bali sememangnya tidak dapat dinafikan.…
Percutian Ke Bali 2012 Episode Akhir – Clubbing

huh episode akhir? cepatnya..padahal episode 1 dan 2 pom x der orang baca lagi..haha..lantak ler…orang baca ke tak baca ke tu x jadi hal..aku berblog untuk diri sendiri…. kenapa episode akhir? hahah…sebabnya aku malas nak buat banyak episode….bizi dowh….belum habis…
Percutian Di Bali Episode 2 – Kintamani Volcano Lunch

assalamualaikum.. untuk episode 2 just update ringkas ke..mlm sebelumnya aku pergi area kuta untuk lihat suasana ki kota dan suasananya cukup meriah sekali dan sempat jugak lah aku buat sedikit massage di sana. harga lebih kurang Rp 300000…. hari keseokannya kami…
Percutian Di Bali 2012 Episode 1 – Menikmati Uluwatu Sunset

terbaik….memang indah… permandangan dari temple uluwatu…. assalamualaikum… 23 ogos 2012 lepas terlaksana lah impian aku untuk bercuti ke pulau bali indonoseia….satu perasaan yang menabjukan bila sampai di sana…perasaan yang mungkin tidak dapat digambarkan denga kata-kata…. flight dari malaysia jam 10.50…