Faizal Fredley
  • SURVIVOR HEROES VS VILLAINS EPISODE 11

           Episode 11: “Jumping Ship” AMANDA GONE Reward Challenge: The castaways would be split into teams of three and would play a version of...

  • BILA ISTERIKU PANDAI BERCHATTING

       Pengajaran Buat Semua Isteri Dan Suami : BILA ISTERIKU PANDAI BERCHATTING!!!! Pada satu waktu ( malam ) ketika isteriku sedang berchatting aku mencuri pandang...

  • BAHTERA NABI NUH DITEMUI

    Bahtera Nabi Nuh ditemui PEGAWAI Turki, Murat Guven menunjukkan spesimen kayu berusia 4,800 tahun yang didakwa tinggalan bahtera Nabi Nuh. HONG KONG – Sekumpulan penjelajah...

  • KENANGAN KU BERSAMA TOYOL

    test ic layout disebabkan subject ni banyak nak kena hafal terpaksalah aku bawak toyol memandang kan ingtan ku x la kuat akibat tgk bnda x...

  • PEMAIN MANCHESTER UNITED TERLAMPAU

    What the hell with Gary Neville kissing Paul Schole lips ? …teruk2    hadiah utk penyokong MU..agak2 penyokong2 MU meraikan kemenangan malam td mcm neh...

  • MISI MELENCONGKAN PLANET KECIL

    ADAKAH benar seperti yang didakwa oleh pelbagai pihak apabila asteroid jatuh ke Bumi dunia akan kiamat? Bahkan, ramai yang membayangkan penghujung tamadun dunia bakal berakhir...

  • TEKANAN YG MELAMPAU..

    aku ni sebenarnya malas sgat nak update blog ni tp melalui ni saje lah yg spt aku luah kan perasan hati aku.. drpd aku simpan...