Faizal Fredley
  • CHELSEA JUARA EPL 09/10….CONGRATS CHELSEA

    chelsea membelasah wigan 8-0…untuk menjuarai EPL..menewaskan saingan terdekat MU.. salomon kalou menjaringkan 1 gol untuk chelsea pada minit ke 54 wajah keriangan terry lampard n...

  • MA MAAFKAN ADIK MA..

    kepada mu insan yg bernama MEK SOM BINTI AWANG..ku amat menyayangi mu.. salam.. hari ni 9 mei 2010…aku agak terkilan sebab x bley  nak sambut...

  • SURVIVOR HEROES VS VILLAINS Episode 12: “A Sinking Ship”

    CANDICE AND DANIELLA WAS VOTE OFF  Immunity Challenge: The castaways would stand on a perch, one arm above their head with their wrist tethered to...

  • INTER MILAN SECURES FIRST TROPHY IN HISTORIC TREBLE QUEST

    INTER MILAN JUARA PIALA ITALI MENEWASKAN AS ROMA. ROM: Inter Milan mengesahkan trofi pertama musim ini menjadi milik mereka selepas pasukan bimbingan Jose Mourinho menundukkan...

  • PANDANGAN HATI

    Pesan Roh Kepada Manusia Apabila roh keluar dari jasad, ia akan berkata-kata dan seluruh isi alam sama ada di langit atau bumi akan mendengarnya kecuali...

  • LUAHAN HATI KECIL KU

    Aku merasa bagaikan gunting yang memutus tali ikatan persaudaraan…Dengan kehidupan masing-masing didalam kamar dengan aktifitas tersembunyi….Hilang sudah rasa keingintahuan satu sama lain…Membuat keindahan yang semu...

  • MY MOMENT DENGAN SI DIA…

    kenagan semasa di asrama sek teknik kuala krai..best sgt2..mlm sebelum SPM kitaorang stdy sampai lewat malam sampai kena sound kat warden…haha..kenagan manis.. si dia yg...

  • SURVIVOR HEROES VS VILLAINS EPISODE 11

           Episode 11: “Jumping Ship” AMANDA GONE Reward Challenge: The castaways would be split into teams of three and would play a version of...

  • BILA ISTERIKU PANDAI BERCHATTING

       Pengajaran Buat Semua Isteri Dan Suami : BILA ISTERIKU PANDAI BERCHATTING!!!! Pada satu waktu ( malam ) ketika isteriku sedang berchatting aku mencuri pandang...

  • BAHTERA NABI NUH DITEMUI

    Bahtera Nabi Nuh ditemui PEGAWAI Turki, Murat Guven menunjukkan spesimen kayu berusia 4,800 tahun yang didakwa tinggalan bahtera Nabi Nuh. HONG KONG – Sekumpulan penjelajah...

  • KENANGAN KU BERSAMA TOYOL

    test ic layout disebabkan subject ni banyak nak kena hafal terpaksalah aku bawak toyol memandang kan ingtan ku x la kuat akibat tgk bnda x...

  • PEMAIN MANCHESTER UNITED TERLAMPAU

    What the hell with Gary Neville kissing Paul Schole lips ? …teruk2    hadiah utk penyokong MU..agak2 penyokong2 MU meraikan kemenangan malam td mcm neh...

  • MISI MELENCONGKAN PLANET KECIL

    ADAKAH benar seperti yang didakwa oleh pelbagai pihak apabila asteroid jatuh ke Bumi dunia akan kiamat? Bahkan, ramai yang membayangkan penghujung tamadun dunia bakal berakhir...

  • TEKANAN YG MELAMPAU..

    aku ni sebenarnya malas sgat nak update blog ni tp melalui ni saje lah yg spt aku luah kan perasan hati aku.. drpd aku simpan...