fbpx

Hotel & Resort Review

Terkini

Sebab Kenapa Sarawak Perlu Jadi Destinasi Travel Anda 2019

Sebab Kenapa Sarawak Perlu Jadi Destinasi Travel Anda 2019. Bagi kaki travel kalau ditanya mesti akan jawab destinasi luar negara yang akan menjadi pilihan...

Soal Jawab Tentang Travel Part 1

Soal Jawab Tentang Travel Part 1. Sejak kebelakangan ini banyak soalan tentang travel aku dapat dari facebook, instagram dan juga email dari mereka yang...

16 Jenis Hadiah Birthday Yang Lelaki Selalu Mahukan

16 Jenis Hadiah Birthday Yang Lelaki Selalu Mahukan. Dah lama tak menulis tentang lifestyle. Sampai lupa dah macam mana nak menulis. Asyik travel je,...

Pengalaman Menginap di Villa Mewah The Cedar Bidor Perak

Pengalaman Menginap di Villa Mewah The Cedar Bidor Perak. Aku ni kalau boleh setiap minggu memang nak je keluar dari KL ini bagi membolehkan...

Tip Travel Cara Elakkan Bed Bug (Pepijat) Di Hotel Bajet Semasa Travel

Tip Travel Cara Elakkan Bed Bug (Pepijat) Di Hotel Bajet Semasa Travel. Minggu ni aku nak share sikit tentang tip travel, tip ni mungkin...

#TIPTRAVEL

Walau dimanapun anda berada, MyMed akan sentiasa memberi matlumat tentang infomasi medical travel yang anda perlukan ketika anda betul-betul memerlukannya..

Faizal Fredley
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.