Faizal Fredley
  • IMEJ GALAKSI BARU

     GAMBAR menunjukkan imej baru galaksi yang dirakamkan menerusi teleskop radio gergasi di sebuah padang di Balai Cerap Chilbolton, Britain. ANDOVER – Imej galaksi sejauh berbilion-bilion...

  • LAWAK – PROMOTER OH PROMOTER

    bongek betol la lawak ni..teringat zaman aku masa duk hostel dulu…hahahaha Pada satu hari ketika salman berjalan-jalan di supermarket, ada seorang promoter sedang mempromosikan produknya....

  • TELOR AYAM GERGASI

    GAMBAR menunjukkan ayam betina yang bertelurkan telur ayam gergasi (kanan) di Zestafoni, Georgia.  TBILISI, Georgia – Seekor ayam betina milik seorang penternak haiwan, Murman Modebadze...

  • KETAGIH PAKAI SELUAR DALAM WANITA

     ROSLAN (kiri) dan Ketua Turus Hal Ehwal Awam, Ibu Pejabat Polis Daerah Kuala Terengganu, ASP Razali Mohamed Shahid menunjukkan seluar dalam wanita koleksi suspek di...

  • CALON PENGHUNI NERAKA

    hari ni aku nak kongsi sedikit mengenai calon penghuni neraka dan keadaan di dalam neraka..entry ni aku amik dr satu blog dan aku dah mintak...

  • URUT BATIN BADAN KE BADAN

     WANITA dari Filipina dan China yang bekerja sebagai tukang urut batin ditahan dalam satu operasi di Seri Hartamas, Kuala Lumpur kelmarin.  ish2 ape nak jadi...

  • 3 SAHABAT KEMALANGAN

    lawak bodoh..haha Tiga orang sahabat mati dalam sebuah kemalangan jalanraya dan pergi ke syurga untuk orientasi. Mereka semua bertanya, “Saat kamu sudah mati, dan teman...

  • AKU DAN BELANGKAS

    hmmm…dah lama rasa sepi dr dunia blog ni….maklum la internet slow byk kat tempat aku sejak seminggu 2 ni… pasal entry kali ni lak aku...

  • WANITA PIJAK BAYI

    SUSPEK mencampak bayi yang didukungnya ke tanah dan mula memijaknya di Zhengzhou, China, baru-baru ini.  ish2..terkezut aku bila terbaca berita sal ni..kejam giler…x layak lansung...

  • BODOH PUNYA AYAM PANGGANG

    lagi citer lawak aku nak kongsi ngn para blogger… Razak pergi ke sebuah restoran kegemarannya danmemesan ayam panggang seekor..Beberapa minit kemudian pesanannya sampai… Tapi sedang...

  • LEE DEWYZE JUARA AMERICA IDOL SEASON 9

    memang syok layan grand finale amarica idol musim ke-9 ni…dua2 finalist aku minat…tp bagai mana pon Lee DeWyze menang setelah menyisihkan Crystal Bowersox di grand...

  • NOMBOR 888888888 BAWA KEMATIAN

    GAMBAR menunjukkan mayat Konstantin Dishliev yang mati ditembak di Armsterdam, Belanda pada 2003.  SOFIA – Nombor telefon bimbit 888888888 telah digantung perkhidmatannya di Bulgaria selepas...

  • CAHAYA GANJIL DI BARAT KANADA

     GAMBAR menunjukkan lingkaran cahaya aneh yang dirakamkan sebuah kamera milik Steven Murray.  aku tertarik ngn 1 berita masa aku baca kosmo tadi..betapa besarnya keagungan tuhan.....

  • KENA TAG LA

    aku di tag la…tq pada si yaya… sb ingt kat aku walaupon aku x knl dia… ni first time aku di tag… so jawab je...