Faizal Fredley
  • SAYANG DIA, DIA, DAN DIA

    ptg ni x tau nak wak pe nak kuar panas kat lua so aku buat la entry ni…sajer2 jer.. hahah..berapa ramai dia dah..tp dia, dia...

  • PEGAWAI BANK DI RABA OLEH PAK DIN

    Ada seorang pak cik yang bernama Pak Din yang sangat kaya. Setiap hari beliau akan menyimpan RM1000 di bank. Setiap hari tepat pukul 9 pagi...

  • WAH FIRST TIME DAPAT AWARD

    wah first time aku dpt award la…huhuhu..terharynyer aku…tq elle….ni yg membuatkan aku semangat nak berblog ni…time kasih byk2 deh elle…   

  • KAMBING BERENANG

    Salim sering mengeluh sakit kepala dan dada. Doktor menganjurkan agar dia berhenti merokok dan minum minuman keras. Selain itu harus berhenti makan daging kambing, daging...

  • NAK RM50 PERCUMA??

    sape nak RM50 free2..meh join sini..aku dah join dah..senang jer… RM50 untuk dimenangi, Join sekarang! ape yg andaperlu lakukan? Jadi FOLLOWER blog FarhanRazak. PASTE Link...

  • KEBANGANGAN ANDA TERSERLAH

    Ini adalah sebuah kisah benar mengenai Word Perfect Helpline (bantuan > berkenaan Word Perfect melalui telefon). Seorang pekerja di helpline ini telah diberhentikan. Walau bagaimanapun,...

  • CARA UNTUK MENURUNKAN PENGGUNAAN MEMORY SEMASA MENGGUNAKAN FIREFOX

    pada hari isnin ni aku saje nak kongsi sedikit tutorial…tutorial ni aku amik dr satu blog ni n dah mintak izin dr tuan punya blog...

  • AKIBAT MENYAMPUK X BAGI SALAM

    Satu hari ketika dalam perjalanan balik dari Ipoh, aku singgah sekejap di KLCC.Ada sesuatu untuk aku beli. Ketika aku sedang mencari barang dibeli, tiba-tiba perutaku...

  • KOREA SELATAN ADA KELAS

    PORT ELIZABETH – Korea Selatan tampil dalam kelas tersendiri.Semalam mereka mencatat kemenangan pertama pada kempen Piala Dunia 2010 dengan mengalahkan Greece 2-0 dalam aksi Kumpulan...

  • BORING AKU WAK BLOGWALKING NI

    aku bukan nak kongsi ape2 pom just rasa mcm x puas ati jer..n dah naikboring la aku asyik wak blogwalking ni..tp earning x la naik2….kalau...

  • LADY GAGA BUAT KEJUTAN

     GAMBAR menunjukkan Lady Gaga memakai jaket kulit sebelum dia menanggalkannya bagi menunjukkan coli dan seluar dalam kepada jurugambar di Stadium Citi Field, New York kelmarin...

  • AKU BENCI CELCOM BROADBAND

    malam2 sebelum sepak mula piala dunia ni aku bkn emo..tp terasa bengang gak la dgn celcom broadband ni..bukan ape aku baru jer p bayar tapi...

  • IMEJ GALAKSI BARU

     GAMBAR menunjukkan imej baru galaksi yang dirakamkan menerusi teleskop radio gergasi di sebuah padang di Balai Cerap Chilbolton, Britain. ANDOVER – Imej galaksi sejauh berbilion-bilion...

  • LAWAK – PROMOTER OH PROMOTER

    bongek betol la lawak ni..teringat zaman aku masa duk hostel dulu…hahahaha Pada satu hari ketika salman berjalan-jalan di supermarket, ada seorang promoter sedang mempromosikan produknya....