Faizal Fredley
  • SAPE FOLLOWER KE 100

    29  june 2010 wah dah 99 follower aku..tq sb sudi follow aku…hmm…skang ni aku tertunggu2 sape ek yg jd follower aku yg ke 100 ni..aku...

  • SAHABAT AKU KEMALANGAN

     NOR AZLAN BIN YUSOFF (MANGSA) kol 1.32pm..aku terima mesej dr seorang shabat yg agak menggangu aku dr tidur ku..dlm kesamaran aku baca mesej tersebut dah...

  • ITALI DAN PERANCIS

    hahha…suka nyer ati aku bila tgk kedua2 pasukan ni kalah…aku harap sepayol pom kalah..wakakak…kalu boleh aku nak pasukan kerdil jer mara ke pusingn kalah mati..aku...

  • BANGSAT PUNYA LELAKI

    arghh geramnyer…internet slow nak mampos…bayar pom slow gak…tp aku bukan nak citer sal slow brodband sb dah berbuih dah citer sal ni…apa aku nak citer...

  • BIHUN VS MEE

     hahah…memng bodo la wak ni..x pasal2 lak… Bihun sangat cemburukan mee. Walau duduk di rak bersebelahan di supermarket, mereka tak pernah bertegur sapa. Malah bihun...

  • AKIBAT MAKAN SEMUT

    Ketika memeriksa seorang pesakit ,Doktor mendapat panggilan telefon daripada seorang suri rumah. Suaranya begitu cemas dan kalut.Suri rumah:Doktor! Doktor! Anak saya makan semut.!Doktor :Tak apa,...

  • SEPANYOL DI RATAH

    DURBAN – Switzerland memalukan juara Eropah Sepanyol 1-0 pada aksi Kumpulan H Piala Dunia 2010 semalam.Gelson Fernandes menjadi pemusnah terhadap impian pasukan pilihan itu apabila...

  • SAYANG DIA, DIA, DAN DIA

    ptg ni x tau nak wak pe nak kuar panas kat lua so aku buat la entry ni…sajer2 jer.. hahah..berapa ramai dia dah..tp dia, dia...

  • PEGAWAI BANK DI RABA OLEH PAK DIN

    Ada seorang pak cik yang bernama Pak Din yang sangat kaya. Setiap hari beliau akan menyimpan RM1000 di bank. Setiap hari tepat pukul 9 pagi...

  • WAH FIRST TIME DAPAT AWARD

    wah first time aku dpt award la…huhuhu..terharynyer aku…tq elle….ni yg membuatkan aku semangat nak berblog ni…time kasih byk2 deh elle…   

  • KAMBING BERENANG

    Salim sering mengeluh sakit kepala dan dada. Doktor menganjurkan agar dia berhenti merokok dan minum minuman keras. Selain itu harus berhenti makan daging kambing, daging...

  • NAK RM50 PERCUMA??

    sape nak RM50 free2..meh join sini..aku dah join dah..senang jer… RM50 untuk dimenangi, Join sekarang! ape yg andaperlu lakukan? Jadi FOLLOWER blog FarhanRazak. PASTE Link...

  • KEBANGANGAN ANDA TERSERLAH

    Ini adalah sebuah kisah benar mengenai Word Perfect Helpline (bantuan > berkenaan Word Perfect melalui telefon). Seorang pekerja di helpline ini telah diberhentikan. Walau bagaimanapun,...

  • CARA UNTUK MENURUNKAN PENGGUNAAN MEMORY SEMASA MENGGUNAKAN FIREFOX

    pada hari isnin ni aku saje nak kongsi sedikit tutorial…tutorial ni aku amik dr satu blog ni n dah mintak izin dr tuan punya blog...