Faizal Fredley
  • TOP 6 LAGU SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 25 KEDUA

    6 lagu yang dapat markah paling tinggi di minggu kedua… 1. Jahat (Stacy / Edry Abd. Halim / Edry Abd. Halim) 2. Drama King (Meet...

  • SUKAN ASIA MALAYSIA LWN IRAN

    assalamualaikum semua… sape layan bola antara malaysia lawan iran..ape komen korang??? prghhh…terbaik iran lol..memang malaysia x boleh cabar langsung…pantas giler ar pemain iran, bola beberape...

  • Cara Nak Jadi Blogger Popular

    sape nak jadi blogger popular???? angkat tangan… cehhh ramai nyer nak jadi popular… aku pun nak…untung woo jadi blogger popular ni…post jer entry ape pun...

  • INSOMNIA AKU MENYERANG LAGI

    arghhh..nak tidorrr….tapi apesal tak ngantuk…. salam semua..masuk hari ni dah 2 hari aku tak cukup tidur…keadaan aku amat-amatlah tidak stabil menyebabkan aku akan mudah rasa...

  • VIVA ELITE EDISI EKSKLUSIF

    wah viva sememangnya cun beb….aku amat-amatlah berkenan dengan produa viva ni tapi bukan untuk aku pakai lah…tapi untuk mother or awek aku pakai ok kot...

  • BAIK-BAIK SAYANG

    untuk semua orang-orang yang aku sayang dan sayang kat aku… aku tujukan kamu semua lagu ni.. aku tau aku banyak menyakitkan hati kamu dengan tidak...

  • THE AMAZING RACE ASIA 4 EPISODE 8

    habis sudah episode 8…sambung lak episode 9 yer.. untuk episode 8 kali ini agak mencabar….maklumlah episode 7 hari tu tak der perhentian terakhir jadi mereka...

  • PISAU CUKUR ON ASTRO RIA

    best siot citer ni…sape pernah tengok??? aku tengok dah masuk 6 kali tapi x boring2…best tol aku tengok si fazura dan maya karin ni berlakon..memang...

  • ALLAH MEMANGGIL KITA HANYA 3 KALI SAJA SEUMUR HIDUP

    Ibu berkata… * Allah hanya memanggil kita 3 kali saja seumur hidup* Keningku berkerut…. ….’Sedikit sekali Allah memanggil kita..?’ Ibu tersenyum. ‘Iya, tahu tidak apa...

  • FACEBOOK POPULARKAN AKU

    salam semua..just sekadar entry pendek….sebab kalau panjang korang bukan baca pun yer dak???? heeh..gurau jer…. aku bukan x mau buat entry panjang tapi memandangkan internet...

  • JOM LAYAN STAR TREK ON HBO

    selamat malam..opss dah pagi…jom layan citer ni..best siot…ni first time aku tengok citer ni…heheh..ketinggalan betol aku…padahal dah lama dah citer ni keluar… korang semua mesti...

  • TOP 6 LAGU SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 25 PERTAMA

    lagu-lagu yang dapat top 6 dalam separuh akhir muzik-muzik ke-25 pertama 8 november 2010… namun lagu-lagu ini belum tentu akan layak ke anugerah juara lagu...

  • MAIN AIR BANJIR

    huhu….banjir oh banjir kampung kita naik air…..lalalalaaa…. woooo..first time ni aku berhadapan dengan banjir…selama ni kat kampung aku di kelantan memang dah  lama tak banjir...

  • SHUSHI OH SHUSHI

    assalamualaikum semua… fuh tajuk makanan aku hari ni…nak tau kenape aku wak tajuk makanan??? hehhe..berat badan aku naik 6 kg wei…fuhh…dalam masa sebulan naik 6...