All Stories

demmm…apesal aku boleh terlepas isu ni???? isu paling hangat semalam….adoiii..macam mana la ek….nama jer blogger tegar tapi isu macam ni aku pun boleh terlepas..tu la sibuk duk jaga tepi kain org kan dah terlepas benda macam ni… wak malu malaysia…

assalamualaikum… hari ni aku ada cerita panas dan sensasi sikit….lagi cerita pasal KB MALL. aku rasa tempat tu berhantu la….dah banyak giler kejadiaan yg berlaku kat parking tingkat atas KB Mall tu… jika korang ingat lagi masa kejadiaan kereta terjatuh…

Kepada peminat siri sinetron Cinta Melody dan peminat Randy Pangalila yang tidak berkesempatan menonton cerita ini di Astro Ria atau ingin menonton ulangan, anda boleh melihat episode 1-36 (akhir) di sini. Link video akan diupdate dari masa ke semasa-Kredit:donnyien.com OST…

Kepada calon yang tidak berjaya untuk memasuki Matrikulasi sesi 2011/2012, anda boleh membuat rayuan sebelum atau pada 13 MEI 2011 Untuk membuat rayuan Matrikulasi 2011/2012, sila kemukakan rayuan rasmi secara bersurat ke alamat berikut : Pengarah, Bahagian Matrikulasi, Kementerian Pelajaran…

Malaysia set to make three friendly matches with English Premier League teams on July. The three matches are between Arsenal, Liverpool and Chelsea. Currently, only time, date and venue set for Malaysia vs Liverpool FC match. Time: 5.45pm Date: 16…

Semakan keputusan rayuan matrikulasi 2011 boleh dibuat pada 4 Jun 2011. Calon yang telah membuat rayuan matrikulasi boleh membuat semakan keputusan rayuan di laman rasmi KPM atau laman rasmi Bahagian Matrikulasi. Keputusan Rayuan Matrikulasi: 4 Jun 2011 Read more: Keputusan…

Fuyooooooo.. . ..nie lah first time aku berader didlm bilek dgn seorang wanita..macam jakun darat siot. Ye seorang wanita yg bergelar isteri, isteriku yg sah. Macam beruk dah kehilangan idea, aku duduk melangok kat atas katil memerhatikan isteriku yg dari…

Juara Mentor 5 Salma Protege Erra Fazira kan gua dah cakap jang salma akan menang..lu dan Yana MIB sibuk kata shiha yg menang. tgk..betol kata gua kan….apa-apa pun gua setuju salma menang…suara dia memang best. tapi shiha tetap cun lepas…