• KENAPA LELAKI LEBIH BIJAK DARI WANITA

    Tiap-tiap yang berjiwa akan merasakan mati. Dan sesungguhnya pada hari kiamat sajalah disempurnakan pahalamu. Barangsiapa dijauhkan dari neraka dan dimasukkan ke dalam syurga, maka sungguh...

  • RIVIEW EDISI BULAN SEPTEMBER 2010

    assalamualaikum semua..hari ni dah masuk hari kedua kita berada di bulan oktober 2010..cepat sungguh rasanya masa berlalu..alhamdulillah kita masih lagi bernafas di bumi tuhan ini….semoga...

  • AMARAN UNTUK PELANGGAN NUFFNANG

    Hari ini aku dapat email dari nuffnang…aku rasa korang semua pun dapat try chek dalam inbox kamu semua…mula-mula baca rasa gerun lah jugak tetapi memandang...

  • UNIMAP MUNCUL UNIVERSITI CEMERLANG

    KANGAR 14 Sept. – Universiti Malaysia Perlis (Unimap) menggondol 13 pingat dan tiga anugerah lain dalam Invention, Innovation & Design (IID Kedah) 2010 anjuran Universiti...

  • THE AMAZING RACE ASIA SEASON 4 EPISODE 1

    Assalamualaikum semua…fuhh minggu lepas berlangsungnya rancangan reality yang popular version asia iaitu the amazing race asia untuk musim ke 4…kalau musim pertama dimenangi oleh pasangan...

  • Kumbang Rove atau Charlie

    Kumbang Rove atau Charlie | Berikut merupakan sedikit matlumat tentang charlie atau kumbang rove ni. Kalau kena memang pedih jugak. Aku selalu kena masa belajar...

  • Ops Hapuskan Charlie atau Kumbang Rove

    Ops Hapuskan Charlie atau Kumbang Rove | Adakah anda tahu apa itu charli atau kumbang rove ataupun semut kayap??? ok nanti aku bagi tau ape...

  • TAGGED PUNYA PASAL

    salam… tiba masa untuk aku update blog ni..setelah berhari-hari aku struggling memikirkan idea untuk di curahkan dalam blog aku ni.. jadi pagi tadi datanglah satu...

  • SOALAN PALING ANNOYING

    assalamualaikum semua…fuhh lama gila gua tak update blog ni…al maklum lah gua sekarang ni dah masuk ke campus…iaitu penjara universiti….x boleh nak main-main macam cuti...

  • JANA PENDAPATAN DENGAN NUFFNANG

    assalamualaikum dan salam sejahtera semua..bertemu lagi kita pada 6 syawal…lama jugak aku rasa x update blog ni…sory la aku guna banyak singkatan perkataan…walaupun aku tahu...

  • AKU BUKANLAH UNTUK MU

    Salam syawal semua….fuhh sedih lol hari ni…..sebelum tu aku nak mintak maaf lah kat sape2 yang baca ni..sebab ni luahan dari isi hati aku yang...

  • HAPPY BITHDAY FAIZAL FREDLEY YANG KE 20

    assalamualaikum semua..hehe…aku hepi sangat ni..sebab ramai giler ucap bufday kat aku dalam fb…sampai x terreply aku..tapi aku cuba reply jugak..don worry k…. mula-mula aku rasa...

  • KONSPIRASI AKU DAN ZACK ZULKHAIRI

    hehe..first time beli majalah remaja…alang-alang gi kedai buku aku beli sekali utopia dan metro sekali.. salam aidilfitri semua….tinggal 2 hari lagi sebelum kita sambut raya…baju...

  • PENDAKIAN PUNCAK GUNUNG JERAI

    yahoo….setelah penat lelah aku selama berapa jam ek?? x ingat lol…akhirnya dapat jugak aku tawan puncak gunung jerai ni….hehe…ni gambar masa bulan april 2010…