All Stories

       Episode 11: “Jumping Ship” AMANDA GONE Reward Challenge: The castaways would be split into teams of three and would play a version of shuffleboard. Each castaway would be given two pucks which they would try to slide closest…

   Pengajaran Buat Semua Isteri Dan Suami : BILA ISTERIKU PANDAI BERCHATTING!!!! Pada satu waktu ( malam ) ketika isteriku sedang berchatting aku mencuri pandang ke arah monitor dan mengingati nickname yang digunakannya. Kemudian aku memberitahu yang aku ingin keluar…

Bahtera Nabi Nuh ditemui PEGAWAI Turki, Murat Guven menunjukkan spesimen kayu berusia 4,800 tahun yang didakwa tinggalan bahtera Nabi Nuh. HONG KONG – Sekumpulan penjelajah China dan Turki kelmarin mendakwa mereka mungkin telah menemui bahtera Nabi Nuh pada ketinggian 4,000…

test ic layout disebabkan subject ni banyak nak kena hafal terpaksalah aku bawak toyol memandang kan ingtan ku x la kuat akibat tgk bnda x elok byk sgt kot paham2 je la benda ape..hehe kali ni toyolku bukan seperti biasa…

What the hell with Gary Neville kissing Paul Schole lips ? …teruk2    hadiah utk penyokong MU..agak2 penyokong2 MU meraikan kemenangan malam td mcm neh ke?? hahahaa..adoyaiii.. baik sokong CHELSEA..     

ADAKAH benar seperti yang didakwa oleh pelbagai pihak apabila asteroid jatuh ke Bumi dunia akan kiamat? Bahkan, ramai yang membayangkan penghujung tamadun dunia bakal berakhir apabila batu dari angkasa itu jatuh ke atmosfera. Itu semua bayangan penduduk dunia apabila kita…

aku ni sebenarnya malas sgat nak update blog ni tp melalui ni saje lah yg spt aku luah kan perasan hati aku.. drpd aku simpan yg lama2 akan membuat aku jd gila..nak share ngn member, merber semua bz nak share…