Faizal Fredley
  • BILA KELANTAN JUARA PIALA MALAYSIA

    assalamualaikum semua..tahniah aku ucapkan kepada pasukan kelantan sebab berjaya membawa pulang piala malaysia ke bumi kelantan… rata-rata semua blogger berlumba-lumba untuk buat enrty ini jadi...

  • GOMO KELATE GOMO

    gomo kelate gomo…. jangan kito pikir lemah kok ore kaloh kito tok se kito main nok v menang jangan takut tunjuk ko ore kito anok...

  • ANTI – CHALLENGE 2 – MALU

    atok…cuu x der gambar malu la… Masa aku remaja dulu, pernah sekali aku tersilap orang…cerita dia bermula hari ahad semasa aku duk petik-petik keyboard laptop...

  • FAM CEKIK DARAH….WTF BETOL…

    sempat lagi si paul ni wak ramalan  sebelum menhenbuskan nafas terakhir……harap-harap tepat la ko wak ramalan ni… hmmm..ni la bola sepak tempatan…baru jer naik dah...

  • PAUL OCTOPUS MENINGGAL DUNIA

    Sotong kurita, Paul yang dikenali kerana ketepatan ramalannya berhubung keputusan pertandingan Piala Dunia di Afrika Selatan Julai lalu, mati di akuarium yang menempatkannya di Jerman....

  • PENCALONAN SHOUT AWARD 2010

    shout award kembali lagi seh…x sabar nak tengok…kalau tahun lepas bunkface mendominasi sebagai pemenang dan tahun ni adakah bunkface akan terus cemerlang lagi… tapi untuk...

  • Tips Menjaga Penampilan Diri

    Tips Menjaga Penampilan Diri| assalamualaikum semua…sory semalam aku tak sempat nak blogwalking dan jenguk blog angpa semua…aku bukan tak nak blogwalking tapi faham-faham lah bila...

  • KEMANA MENGHILANGNYA ZACKZULKHAIRI

    assalamualaikum semua…. hmmm…..korang hairan x??? aku hairan ar… mane menghilangnya blogger fames lagi berbakat besar ni pergi ek…. aku dengar dia nak berhenti berblog…betul ker???...

  • 50 BLOGGERS DIPERLUKAN

    asslamualaikum semua….hohoho…akhirnya terjawab sudah siapa yang dapat ke final piala malaysia…good job the red warrior dan NS kamu akan berjumpa lagi di final….. ok aku...

  • 3 HARI DI GURUN KEDAH

    sebelum bertolak… Assalamualaikum semua dah lama rasanya aku tak menaip dalam blog aku ni…yelah sejak 2 3 hari ni aku busy semacam jer sampai entry...

  • THE AMAZING RACE ASIA 4 EPISODE 5

    Episod kali ini menampilkan 8 pasukan yang masih bertahan di dalam perlumbaan mengelilingi dunia, The Amazing Race Asia musim ke-4. Kalido Beach, Kalutara, Columbo yang...

  • MAHER ZAIN PENCIPTA LAGU LADY GAGA

    betol ker….yer yer je aku ni…. jom kenal mamat nasyid yang tengah hot sekarang ni…..nama dia maher zain.. sape x kenal angkat tangan….lol ada yang...

  • APABILA BAHASA KELANTAN DI KL KAN

    baco sapa abis ni.baru demo pehe..buleh tehe nk suko selok..kawe guling bating do-de-do-de baco..hahaha.. Kantoi 1Gu kawe kijo hotel,dio sepatutnyo anta guest pegi airpot tapi...

  • TAUBAT NASUHA

    SEGMEN MENCARI PINTU TAUBAT:  kredit dari PasantrenVirtual.com Taubat adalah kembali kepada Allah setelah melakukan maksiat. Taubat marupakan rahmat Allah yang diberikan kepada hamba-Nya agar mereka...