Kerana Ego

Semua orang ada ego tapi tak semua orang boleh kawal ego untuk menjadikan diri sendiri lebih berjaya dan positif. kadang-kadang kita terlalu ikutkan perasaan...

Kini Anda Boleh Terbang ke Osaka dan Hanoi Dengan Vietjet

A Tale of Two Cities Leading Vietnamese consumer airline – Vietjet links Hanoi, Vietnam with Osaka, Japan. Vietjet will soon welcome its latest route addition...

6 Aksesori Smartphone Murah dari M.Vlikee Malaysia 2018

Zaman sekarang ni semua dah ada smartphone. Seawal umur 10 tahun pun dah pandai pakai phone dah. Balik kampung hari tu boleh tengok anak-anak...

TRAVEL

28. Former Engineer, Editor, Traveller, Travel Advisor & Student!

This is my personal blog and my personality won’t be same in real life. Currently Postgraduate Student in UPM.

Currently in Malaysia Home Sweet Home! This blog has won Best Travel Blog MSMW 2013. Top 10 Travel Blogger 2017.

Email Me!: blog@faizalfredley.com

#TIPTRAVEL Walau dimanapun anda berada, MyMed akan sentiasa memberi matlumat tentang infomasi medical travel yang anda perlukan ketika anda betul-betul memerlukannya..




HOTEL & RESORT REVIEW

JEJAK EROPAH!

Faizal Fredley
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.