Faizal Fredley
  • ALAHAI MOTOR KU

    keadaan motor cabuk Hmmmm..mengeluh panjang gua teringat kat motor cabuk gua nih…. time macam ni lah dia nak buat hal..betol-betol menyusahkan gua lah…..mcam tau-tau jer...

  • KEPUTUSAN ANUGERAH SHOUT AWARD 2010

    warghhh..tak dapat tengok…….rugi-rugi..tapi tak per lah online jer lah….heheh…nak update sikit pasal pemenang anugerah shout award 2010 ni….dan pemenangya ialah…(yang warna biru adalah pemenang) Rockstar...

  • BUFFERED EARNINGS YANG KE 4 DAN 5

    Assalamualaikum semua….fuhh akhirnya sampai jugak aku di bumi perlis ni…..hehe..dalam pukol 6.05 petang khamis aku sampai di bandar kangar…kecian kat aku raya kedua dah kena...

  • PERGINYA DIRIMU

    SATU CORETAN UNTUK SI DIA…INI AKU CIPTA SENDIRI EK..BUKAN COPY PASTE…..HAYATILAH…ANDAI TIDAK SEDAP OR TIDAP FAHAM SILA  ABAIKAN…..BARU BELAJAR OK….DAN DAH LAMA JUGAK AKU TINGGALKAN...

  • GENGBLOGGER KEMBALI BEROPERASI SEPENUHNYA

    yahooo…semalam heboh pasal gengblogger dah beroperasi sepenuhnya… yerlah sebelum ni kan malware yang menyewa site tu selama berbulan-bulan…kalau BE macam tu kan dah kaya admin...

  • CERITA KRETIF BEN ASHAARI: BLOGGER KERING IDEA?

    Arghh kali ni x mungkin aku akan terlepas lagi…jangan harap lahAbg Ben..Aku tak kan lepas kan kamooo….aku nak join….nak join… 18/11/10 pukul 12.01 am errr….abg...

  • KERANA CINTA KIRANA

    sape layan senetron cinta kirana lakonan bawang merah..errr..ape nama dia ek….hmmm…oh nia ramadhani kan… fuhh..aku rasa ramai kot layan senetron ni…aku langsung x minat..macam sial...

  • UCAPAN HARI RAYA LISA SURIHANI

    hello…semua gempaq ni..cik lisa surirumah aka lisa surihani ucap selamat hari raya kat aku lol….heheh..(lisa ucap selamat hari raya pun heboh) terharu beb.. lebih kurang...

  • MESEJ DARI LONDON

    salam semua…. happy giler rasa bila dapat mesej dari London…. rasa lain sangat bila baca mesej tu…. seram sejuk rasanya..macam aku pulak duk kat sana..yerlah...

  • SURAT CINTA BAHASA KESASTERAAN TAHAP TINGGI

    wei semua  aku ada cerita yg cukup menarik nak dikongsikan… siyes lawak doe….aku gelak guling-guling baca benda ni..korang wajib baca weh…. memang kepala otak mamat...

  • TOP 6 LAGU SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 25 KEDUA

    6 lagu yang dapat markah paling tinggi di minggu kedua… 1. Jahat (Stacy / Edry Abd. Halim / Edry Abd. Halim) 2. Drama King (Meet...

  • SUKAN ASIA MALAYSIA LWN IRAN

    assalamualaikum semua… sape layan bola antara malaysia lawan iran..ape komen korang??? prghhh…terbaik iran lol..memang malaysia x boleh cabar langsung…pantas giler ar pemain iran, bola beberape...

  • Cara Nak Jadi Blogger Popular

    sape nak jadi blogger popular???? angkat tangan… cehhh ramai nyer nak jadi popular… aku pun nak…untung woo jadi blogger popular ni…post jer entry ape pun...

  • INSOMNIA AKU MENYERANG LAGI

    arghhh..nak tidorrr….tapi apesal tak ngantuk…. salam semua..masuk hari ni dah 2 hari aku tak cukup tidur…keadaan aku amat-amatlah tidak stabil menyebabkan aku akan mudah rasa...