• MALAM PERTAMA DI ALAM BARZAKH

    assalamualaikum semua…minggu lepas masa solat jumaat aku agak tertarik dengan dengan tajuk kutbah yang di bacakan oleh iman…jadi balik jer aku search dalam internet pasal...

  • HOSNI MUBARAK LETAK JAWATAN

    KAHERAH: Presiden Mesir, Hosni Mubarak meletakkan jawatan dan menyerahkan kuasa kepada pihak tentera, kata Naib Presiden, Omar Suleiman dalam kenyataan ringkas yang disiarkan menerusi televisyen....

  • Income Aku Rm500 Dalam Masa 15 Hari Wow!!!!

    assalamualikum….wow tajuk bikin gempak jer kan….hehehe..tapi aku x tipu weh..ni bEtol-betol income nih..bukan aku nak melobi macam MLM atau LAXOR…dan bukan jugak nak menunjuk-nunjuk…sekadar untuk...

  • NASHA AZIZ KENA ROMPAK

    wow 40k tu… Nasha cedera dalam kes rompakan KUALA LUMPUR – Model dan pelakon terkenal, Nasha Aziz mengalami detik cemas apabila dia disamun dua lelaki...

  • BLOGGER EQBAL ZACK MASUK KOSMO

    assalamualaikum semua..cehh sumpah aku jeles nih..lepas sorang sorang masuk paper dan majalah..bila la turn aku nih…majalah remaja bila nak ofer aku menghiasi ruangan majalah korang..aku...

  • Bloglist Faizal Fredley Dot Com

    ok untuk entry ni aku x nak cerita panjang meleret leret..just nak sampai kan motif dan tujuaan aku je..ok hari tu blog aku ni kena...

  • 8 BLOGGER KAKI BULI – AWAS KEPADA BLOGGER BARU

    jom kenali muka blogger yang suka buli orang meh..adoi aku kena dah hari ni..sapa pernah kena dengan diorang nih…x sangka aku…diorang berpakat buli aku..dah ler...

  • GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI

    assalamualaikum semua..wah ari ni kenape tangan aku terasa rajin jer nak join segment ni..biasa kalau nak join segment ni memang pemalas tahap super sayya nih..tapi...

  • DARKBATMAN PENYEBAB GULAI AKU HANGUS

    opss..tersilap gulai.. assalamualaikum…adush baca tajuk macam aku ni cheff lak kan…ok yang sebanarnya aku bukan cheff yer..aku ni nak masak nasi pun x reti ni...

  • AVRIL LAVIGNE – WHAT THE HELL

    weh korang jom layan lagu terbaru dari avril nih..best giler…tp baru lagi ker lagu ni… bila dia nak datang malaysia ek…

  • DARI PUTRAJAYA KE KOTA BHARU

    assalamualaikum semua….alhamdulillah dalam jam 5.30 pagi hari jumaat aku selamat sampai ke kampung halaman aku di kota bharu…..rindu sungguh hati ini..yelah lama gilerr tak balik...

  • SAYA BLOGGER IKON MENGUCAPKAN HAPPY CHINESSE NEW YAER

    hai hai…salam sejahtera semua…saya selaku blogger ikon yang telah di lantik oleh diri sendiri dengan in ingin mengucapkan selamat tahun baru cina kepada semua warga...

  • ISU PERGOLAKAN DI MESIR

    Menurut sumber , masalah yang berlaku di sana adalah MSD Kaherah ada 14 kakitangan untuk mengawal 11,346 pelajar. Itu FAKTA dan pelajar-pelajar di sana tidak...