All Stories

STUFFIEE Apps – Keep Track of All Your Stuffs

STUFFIEE Apps – Keep Track of All Your Stuffs. Bagi mereka yang gilakan media sosial, aplikasi terbaru yang bakal di lancarkan tak lama lagi ini akan membuatkan korang makin aktif untuk memuat naik gambar di media sosial dan berkongsi dengan rakan-rakan…
F&A Qiblat Sensor Watch Sesuai Untuk Travel

F&A Qiblat Sensor Watch Sesuai Untuk Travel. Aku ni kalau bab jam memang gila. Dalam koleksi aku tu dah macam-macam jenis jam aku kumpul. Aku pun tak tau kenapa aku suka sangat kumpul jam. Padahal sekali pakai satu jer. Cuma…
GT Mobile GT-888 Review

GT Mobile GT-888 Review. Baru baru ni aku berpeluang untuk review satu model smartphone dari Singapore. Katanya smartphone ni baru di keluarkan jer. Dah lama rasanya tak review gadget ni. So sebagai permulaan tu aku review dari segi pengalaman aku…
Camera Drone My Next Target 2017

Camera Drone My Next Target 2017. Tadi masa tengah online aku ternampak satu entri dari blog kakikujalanjalan.com pasal camera drone ni. Wahh smart siall video dia. So memandangkan aku masih lagi tak der target untuk tahun 2017 ni apa kata…
ZENFONE 2 LASER 6.0 (ZE601KL) REVIEW

ZENFONE 2 LASER 6.0 (ZE601KL) REVIEW. Asssalamualaikum, Secara jujurnya aku ni salah seorang pencinta gadget terutama smartphone. Dah banyak jenis smartphone aku pernah cuba dan setakat ni ada yang ok dan ada juga yang kurang memuaskan. Bekerja dalam bidang kejuruteraan…

Cara Hilangkan Tekanan Kerja Dengan Sony CAM.  Sejak kebelakangan ni tekanan kerja makin bertambah. Bila projek dah nak sampai dateline tapi projek masih lagi delay disebabkan masalah teknikal ni membuatkan org atas pun tak senang duduk. Jadi bila org atas…
Samsung Galaxy Note5 Malaysia

Samsung Galaxy Note5 Malaysia | 4 – 9 September 2015 bertempat di Sunway Pyramid telah berlansungnya majlis pelancaran Galaxy Note5 untuk orang ramai yang berminat untuk menjadi salah seorang pengguna Note5. Dalam memenuhi kehendak pelanggan dalam perubahan arus teknologi Samsung kini…
MacBook Baru 2015 dari Apple Memang Awesome!

MacBook Baru Dari Apple Memang Awesome! | Sekali lagi apple telah berjaya menggegarkan keinginan aku untuk memiliki satu lagi macbook untuk menggantikan MacBook Air 13 inci aku yang di beli pada tahun 2012. Dengan keluaran macbook baru dari apple ni…