All Stories

Kedamaian di The Saujana Resort Kuala Lumpur menepati keperluan urusan perniagaan mahupun singgah bertandang untuk merasai suasana berbeza di tengah bandar. MENIKMATI minum petang di sini pasti menenangkan. TERLETAK berdekatan dengan Lapangan Terbang Subang, The Saujana Resort Kuala Lumpur sedia…

Hong Kong (Photo: Thinkstock) NEW YORK (Reuters) – There’s nothing like landing at a city – either for the first time or after time away – and gazing out the plane window to catch a glimpse of its skyline. Online…

BAGI kebanyakan orang di negara bermusim, percutian musim panas sering dikaitkan dengan satu perkataan iaitu pantai. Cabaran untuk mencari sesebuah pantai yang sempurna dan bertaraf dunia sememangnya mengujakan para pelancong sejak sekian lama. Tentunya sukar untuk mencari jawapan yang tepat…

2012 satu tahun paling best dan tak best dalam hidup aku. biasalah setiap yg hitam mesti ada putihnya kan. dalam hidup pun ada baik dan ada buruk nya. so aku just bersyukur dengan apa yang aku ada sekarang. Percutian 7…
Melancong Ke Luar Negara

Tip Merangka Perjalanan Untuk Melancong Ke Luar Negara. jom kita tengok tip merangka perjalanan untuk travel ke luar negara dari salah sorang blog sahabat Kaki Berangan Assalamualaikum!!! Sori lama tak update blog pasal kisah Jogjakarta. Terpaksa aku stop dulu sebab…

ZULKIFLI Mohd Sharif (dua dari kanan) dan isteri, Nur Salinda (kanan) bersama kakitangan yang menjadi ?tulang belakang? Ombak Resort di Pulau Perhentian Kecil, Terengganu. Skuba Di Pulau Perhentian Terengganu. AKTIVITI selam skuba (skuba) memang asing bagi Zulkifli Mohd. Sharif, 50,…

Aset Tentera Malaysia – Demonstrasi Menembak yang di adakan di kem Asuhan Melaka. agak excited juga nak lihat Demonstrasi Menembak Angkatan tentera Malaysia ni. maklumlah buat selalu boleh tengok benda macam ni. Lainlah kalau lepas ni aku memang akan sambung khidmat…