All Stories

Sewa Pocket Wifi ke Korea dengan TravelRecommends

Sewa Pocket Wifi ke Korea dengan TravelRecommends. Bila travel internet ni sangat penting. Aku tau korang kalau nak travel mesti akan cari info tentang internet kat tempat yang korang nak pergi. Kali ni aku nak kongsi internet yang aku guna…
F&A Qiblat Sensor Watch Sesuai Untuk Travel

F&A Qiblat Sensor Watch Sesuai Untuk Travel. Aku ni kalau bab jam memang gila. Dalam koleksi aku tu dah macam-macam jenis jam aku kumpul. Aku pun tak tau kenapa aku suka sangat kumpul jam. Padahal sekali pakai satu jer. Cuma…
5 Cara Ambil Gambar Cantik Ketika Travel Solo

5 Cara Ambil Gambar Cantik Ketika Travel Solo. Sejak akhir akhir ni banyak pulak soalan tentang cara ambil gambar cantik masa travel, lagi lagi bila aku travel sensorang. Bukan nak kata gambar aku cantik tapi mungkin lah kan gambar2 aku…
Sewa Pocket Wifi Samurai Sebelum Travel

Sewa Pocket Wifi Samurai Sebelum Travel. Internet ketika travel amatlah penting. Bagi aku secara personal internet ni memang sangat penting. Bukan sebab nak upload gambar sahaja tapi nak cari info tentang sesuatu tempat yang kita pergi memang memerlukan internet. Walaupun…
Camera Drone My Next Target 2017

Camera Drone My Next Target 2017. Tadi masa tengah online aku ternampak satu entri dari blog kakikujalanjalan.com pasal camera drone ni. Wahh smart siall video dia. So memandangkan aku masih lagi tak der target untuk tahun 2017 ni apa kata…
Kembara Eropah 38 Hari | 3 Days in Glasgow Scotland

Kembara Eropah 38 Hari | 3 Days in Glasgow Scotland.  Entry ni sambungan untuk Episod London 2016. Setelah 4 hari aku habiskan  masa di London aku start fly ke Scotland. Destinasinya adalah Glasgow. Kata orang Glasgow ni boring kenapa pergi…