All Stories

Redang Bay Chalet Pulau Redang Terengganu

(Pakej di The Taaras Spa Resort, Telan air liur jer tengok) Redang Bay Chalet Pulau Redang Terengganu. Pakej Percutian Ke Pulau Redang, Terengganu. Mencari Pakej Percutian ke Pulau Redang? Patikan anda membuat pilihan terbaik untuk percutian anda bagi memastikan percutian…

makanan sahur semalam Assalamualaikum…. Buffet Ramadhan Holiday Villa Kota Bharu Hotel & Suites  | Berbuka Puasa di Holiday Villa Hotel & Suite Kota Bharu. Alhamdulillah berpeluang berbuka dan bersahur serta menikmati menginap di Hotel berkenaan satu pengalaman yang baru di…

ACAP KALI apabila menyebut nama Padang Besar yang terletak di Perlis, ramai yang akan membayangkan syurga beli-belah barangan murah di Malaysia. Namun tidak ramai yang menyedari Padang Besar bukan setakat tempat untuk membeli-belah. Hakikatnya, tidak ramai yang mengetahui kewujudan sebuah…

Percutian di Batu Ferringhi, Pulau Pinang DERUAN ombak memecah pantai umpama satu nyanyian yang menghiburkan. Keluh kesah jiwa lantas berganti dengan ketenangan dengan keasyikan tersendiri. Suasana pagi di tepi pantai dengan kecantikan matahari terbit membuatkan percutian di Batu Ferringhi, Pulau…

KEMERDUAN alunan desiran ombak, bunyi daun kering bergeseran dan unggas bersahut-sahutan pasti membuai lamunan anda yang mendambakan percutian impian. Bayangkan pula anda berada di tepi pantai yang memutih dan laut nan biru sambil dikelilingi pepohon kelapa yang melambai. Impian berlibur…

BUNYI desiran ombak, lambaian dedaun kelapa dan keindahan pantai semula jadi yang belum dinodai sudah cukup menterjemahkan keindahan Fishing Bay Resort sebagai destinasi istirehat yang ideal untuk seisi keluarga. Terletak di daerah Mersing, pengunjung mengambil masa kira-kira dua jam untuk…

‘Suria Resorts & Hotels, Malaysia and International’ dimiliki 100 peratus Bumiputera yang beroperasi sejak tahun 2000. Pada masa ini, Suria Resorts & Hotels mempunyai tiga resort, dua hotel dan satu ‘Holiday Camp’ di Cherating Pahang, Terengganu, Janda Baik Pahang, Johor…

5 Hotel Terbaik di Pulau Langkawi  | sebelum tu aku nak ucapkan congrat kepada diri sendiri dan terima kasih kepada semua yang mengundi blog ini sehingga blog ini berjaya di nobatkan sebagai Favorite Travel Blog di MSMW2013 sebalam yg berlansung…

Aset Tentera Malaysia – Demonstrasi Menembak yang di adakan di kem Asuhan Melaka. agak excited juga nak lihat Demonstrasi Menembak Angkatan tentera Malaysia ni. maklumlah buat selalu boleh tengok benda macam ni. Lainlah kalau lepas ni aku memang akan sambung khidmat…