All Stories

Cerita Seram di Putra Palace Hotel Perlis

Cerita Seram di Hotel Putra Palace Perlis. Sebelum ni aku ada cerita Kisah Seram di Putra Brasmana Hotel Kuala Perlis. Aku pernah menginap di Hotel Putra Brasmana selama 2 hari dan memang ada kejadian seram dan pelik di hotel tu.…
Ocean Glow Putra Brasmana Kuala Perlis

Ocean Glow Putra Brasmana Kuala Perlis | Ocean Glow salah satu tempat yang sangat cantik sesuai untuk lakukan event seperti Dinner mahupan mana-mana event. Ocean Glow ni dibawah Hotel Putra Brasmana Kuala Perlis. Bula lepas School of Computer and Communication…
Senarai Hotel di Kota Bharu Kelantan

Senarai Hotel di Kota Bharu Kelantan. Kota Bharu Kelantan merupakan sebuah bandar raya yang kian membangun. Bagi pengunjung yang bercuti di Kelantan sudah semesti inginkan penginapan yang selesa namun tidak terlalu mahal sehingga membebankan. Tempat Menarik di Kelantan Disini aku senaraikan…
Homestay Murah di Perlis

Gambar Sekadar Hiasan Homestay Murah dan Hotel Bajet di Perlis. Bagi sesiapa yang mencari homestay murah dan selesa boleh cuba beberapa homestay yang di cadangkan di bawah. Begitu juga dengan hotel-botel bajet yang murah di sekitar negeri perlis. Sesuai dengan…
Hotel Murah di Jakarta Indonesia – Fave Hotel

Hotel Murah di Jakarta Indonesia – Fave Hotel. Fave Hotel merupakan salah satu hotel yang sangat selesa di Jakarta indonesia, rate pun not bad hanya 408000 Rp untuk satu malam. Bilik besar dan toilet pun cantik. Internet ada tapi tak…
Hotel Seri Malaysia Kangar, Perlis Review

  Pandangan dari tingkat satu cukup awesome. Assalamualaikum, Tahun ni dah tahun ke 5 sebenarnya aku di Perlis, Tercari-cari juga antara hotel yang best di perlis ni, So far bagi aku antara hotel paling best di perlis adalah Putra Palace…
Cerita Seram Di Putra Brasmana Hotel Kuala Perlis

Cerita Seram Di Putra Brasmana Hotel Kuala Perlis. Cerita seram seringkali kita terdengar di sesetengah hotel terutamanya di Hotel yang agak lama beroperasi namun beberapa bulan lepas aku berkesempatan untuk merasai sendiri pengalaman seram di hotel yang aku menginap selama…
Melancong di Perlis

Melancong di Perlis Tempat menarik di Negeri Perlis? Ada ker? Perlis tu tak ada apalah, mana ada tempat menarik di perlis. Gi perlis pun semata-mata nak naik feri gi Pulau Langkawi. Itulah keluh resah segelintir rakyat malaysia mengenai tempat menarik…
Tip Memilih Hotel dan Resort Untuk Percutian

Assalamualaikum…. Tip Memilih Hotel dan Resort Untuk Percutian. Kali ni aku nak kongsikan beberapa tip untuk memilih hotel dan resort untuk percutian yang selesa terutamanya bagi percutian bajet. Hotel atau resort yang selesa semestinya akan menambahkan lagi suasana percutian yang…