Be Ready…

CB7E9509

Be Ready | dalam hidup kita ni sentisa kena bersedia untuk menghadapi situasi tertentu. Tak semua rancangan yang kita buat akan mengikut apa yang kita rancang. Adakalanya ianya tidak mengikut seperti apa yang kita mahu. Ini lah yang dikatakan "kusangkakan panas sampai ke malam rupanya hujan petir … [Read more...]

DCN9069 Welcome to My Life

DCN9069

DCN9069 Welcome to My Life  | Wohaaa... No plate pertama yang aku beli. Excited giler rasa. Walaupun dah pilihan keberapa pun aku tak pasti tapi tetap excited. Antara Pilihan Nombor Plate: DCN9990 DCN9099 DCN9699 DCN9696 DCN9996 Tapi sayang semua habis.....Kalau ada rezeki nak beli … [Read more...]