All Stories

Kecewa Dengan Sony Xperia Z5 Premium

Kecewa Dengan Sony Xperia Z5 Premium. Bagi pengguna iPhone, memiliki smartphone android memang sesuatu yang pelik. Sejak aku guna iPhone 4 lebih kurang 4 tahun lepas aku dah mula tak boleh terima android dalam hidup aku. Tapi ada juga aku…
Adidas Climacool Baru untuk Yang Aktif

Adidas Climacool Baru untuk Yang Aktif. Minggu lepas adidas memperkenalkan keluaran baru yang dinamakan adidas climacool khas untuk mereka yang aktif dan selalu berpeluh. Maklumlah bila berpeluh ni akan menyebakkan bektiria dan bau badan. So bagi nak elakkan kawan kawan…
Produk Deeja Cosmetic Pilihan Aku

Produk Deeja Cosmetic Pilihan Aku. Zaman sekarang ni lelaki jaga kulit kadang-kadang mengalahkan perempuan tau. Macam-macam produk set penjagaan lelaki di pasaran sekarang. macam-macam ada boleh pilih cuma sesuai ke tidak je dengan jenis kulit kita. kalau silap produk kulit…

Train To Busan Filem Zombi Wajib Tonton. Salah satu cerita Zombi yang menjadi. Mula mula aku tgk tajuk aku dah terbayang cerita ni tentang penumpang train dari Seoul ke Busan, pastu dalam train tu ada yg kena jangkitan. Well sangat…

Perlu ke Personal Trainer (PT) di Gym? Dulu masa aku mula-mula workout dalam hati aku membazir je bayar mahal mahal utk PT ni padahal benda ni boleh buat sendiri je study dalam youtube pun boleh. Disebabkan aku ni seorang yang…

Air Asia Kuala Lumpur Fashion Week 2016. Last week aku sempat hadir fashion show kat Pavillion KL. Dapat invitation dari Air Asia Blogger Community. Dalam hati 50-50 nak hadir ke tak sebab event macam ni aku kurang confident sikit nak…

Peluang Travel dan Berkolaborasi dengan 2 Jenama Besar. Alhamdulillah bulan september ni merupakan bulan kerja rasanya. Banyak job yang aku dapat. Dan banyak juga event yang aku kena attend. Mana yg sempat tu InshaAllah aku akan join. Paling excited untuk…