Produk Deeja Cosmetic Pilihan Aku

Produk Deeja Cosmetic Pilihan Aku. Zaman sekarang ni lelaki jaga kulit kadang-kadang mengalahkan perempuan tau. Macam-macam produk set penjagaan lelaki di pasaran sekarang. macam-macam ada boleh pilih cuma sesuai ke tidak je dengan jenis kulit kita. kalau silap produk kulit boleh jadi kering dan gatal-gatal. Untuk kulit aku pulak ya ampun, susah benar nak cari […]

Perbezaan iPhone 7, iPhone 7 Plus dan iPhone 6, iPhone 6 Plus

Perbezaan iPhone 7, iPhone 7 Plus dan iPhone 6, iPhone 6 Plus. Hari ni timeline media social samaada facebook, twitter dan instagram masing di penuhi dengan pelancaran siri terbaru dari apple iaitu iphone 7 dan iphone 7 plus. Aku sebagai pengguna apple memang excited juga tentang pelancaran siri apple terbaru ni. Sebelum ni aku pengguna […]

Cerita Seram Bunyi Guli, Tarik Kerusi, Orang Berlari di Dalam Rumah

Bunyi Guli, Tarik Kerusi, Orang Berlari di Dalam Rumah. Masalah ni aku percaya ramai yang mengalami terutama bagi mereka yang tinggal di kondo atau pun apartment. Sebenarnya bukan sahaja bunyi Guli, Tarik Kerusi, Orang Berlari malah macam-macam lagi bunyi yang biasa kita dengar. Ada kalanya bunyi seperti orang menumbuk guna lesung, bunyi pintu di buka. The […]

Train To Busan Filem Zombi Wajib Tonton

Train To Busan Filem Zombi Wajib Tonton. Salah satu cerita Zombi yang menjadi. Mula mula aku tgk tajuk aku dah terbayang cerita ni tentang penumpang train dari Seoul ke Busan, pastu dalam train tu ada yg kena jangkitan. Well sangat direct kan. Ok bila dah masuk dalam wayang tu aku dah expect dah macam mana […]

Perlu ke Personal Trainer (PT) di Gym?

Perlu ke Personal Trainer (PT) di Gym? Dulu masa aku mula-mula workout dalam hati aku membazir je bayar mahal mahal utk PT ni padahal benda ni boleh buat sendiri je study dalam youtube pun boleh. Disebabkan aku ni seorang yang pemalu selama 6 bulan juga lah aku workout sorang-sorang. Nak gi gym betul2 segan pulak […]