All Stories

Denaihati – Gadget Impian Membawa Sejuta Warna

serius bohsan rasa semester ni….member-member satu rumah semua dah blah dah..tinggal lah aku dengan 2 student cina dan 3 student india satu rumah…serius rasa macam shit jer duk ngan diorang..1 malaysia la sangat..memang tension sejak berada di hostel ni….nak belajar…
Cabaran MacBook Air Dari Denaihati.Com Sudah Berakhir

  akhirnya..perjuangan aku untuk mendapatkan MacBook Air tiba ke penghujungnya…setelah berbulan-bulan aku aku berada dalam contest gedget impian yang di anjurkan oleh denaihati hari ini (semalam) sudah berakhir…bermula dengan saingan awal yg di sertai oleh 116 blogger kalau tak silap…
Blogger Popular @ Follower Beriban Bajet Bagus

sebut je blogger popular nama blogger mana kah yg terlintas di fikiran kalian semua? oh sudah tentu kan Hanis Zalikha, Ben Ashaari, Maria Elena, Yuyu Zulaikha (yuyu suruh buang), Lyssa Secret, Zack Zukhairi dan beberapa nama lagi kan….ni antara blogger…

wow…iphone 4S pun belum aku miliki apple dah nak keluarkan iphone 5…cepat giler kan mesti nak bersaing dengan samsung, tapi kau ada iphone 4 pun dah bersyukur..heheh… Pembuat telefon bimbit terbesar dunia, Apple mungkin akan mengeluarkan iPhone 5 pada musim…

Dunia ini makin canggih dari semasa ke semasa. Ledakan teknologi dan persaingan yang cukup sengit antara mereka. Dijangka tahun 2012 yang hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi bakal menentukan hala tuju siapakah yang lebih gah di dunia ini. Berikut adalah…
iPad 3 Akan Dilancarkan Mac Atau April 2012

Generasi seterusnya bagi tablet iPad keluaran Apple dilaporkan akan dilancarkan antara pertengahan bulan Mac dan April 2012, menurut satu laporan baru. Menurut sumber di Apple, DigiTimes melaporkan yang iPad 3 akan dilancarkan dalam masa tiga hingga empat bulan lagi. Sumber…

Aset Tentera Malaysia – Demonstrasi Menembak yang di adakan di kem Asuhan Melaka. agak excited juga nak lihat Demonstrasi Menembak Angkatan tentera Malaysia ni. maklumlah buat selalu boleh tengok benda macam ni. Lainlah kalau lepas ni aku memang akan sambung khidmat…