All Stories

Harga iPhone 6 dan iPhone 6 Plus Malaysia

Harga iPhone 6 dan iPhone 6 Plus Malaysia. Nak diceritakan tentang iPhone ni boleh membuatkan korang cemburu nanti. Memang jenama iPhone ni dah terbukti salah satu jenama terbaik telefon pintar di dunia. Baru-baru ni iPhone 6 dan iPhone 6 Plus…
Memburu iPad air di Allianz Amazing Hunt 2014

Allianz Amazing Hunt 2014 yang bertemakan “The Hunt for 1 Thing that Matters to You” bakal diadakan pada 18 Oktober 2014. Aku dari Team #FF sependapat dari banyak-banyak hadiah yang di tawarkan untuk memilih iPad Air sebagai 1 Thing yang di…
Samsung Galaxy Tab 4 Review

Samsung Galaxy Tab 4 Review | Alhamdulillah setelah sekian lama akhirnya perancangan untuk  bercuti ke Port Dickson terlaksana jua. Dalam banyak-banyak kisah tarvel aku perjalanan ke Port Dickson adalah yang paling terancang dan seronok. Ini kerana untuk percutian aku kali ini…
Rancang Percutian Dengan Samsung Galaxy Tab 4

Rancang Percutian Dengan Samsung Galaxy Tab 4 | Dengan Tab yang ringan membolehkan aku untuk merancang percutian aku on the spot. Mana  tau kot-kot ada perubahan. Memang awesome lah tab 4 ni. Senang nak arrange segala aktiviti sewaktu travel. Biasanya…
Samsung Tab 4 Gadget Untuk Travel

Kehidupan aku sebagai traveller memang memerlukan beberapa gadget yang banyak membantu aku di dalam lifestyle sebagai traveller. kali ini aku perkenalkan korang dengan Samsung Galaxy Tab 4 dimana  ianya banyak membantu aku untuk Travel Like a Boss. Bermula dari situ…
iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger

iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger | Satu lagi contest terbesar anjuran team Denaihati.com. iPhone 5S mungkin menjadi idaman setiap orang namun dengan bakal hadirnya iphone 6 yang bakal berada di pasaran tidak lama lagi mungkin membuatkan ramai orang akan…
Melancong Lebih Mudah Dengan BlackBerry Z30

Melancong Lebih Mudah Dengan BlackBerry Z30 | Alhamdulliah selamat tiba ditanah air dari bumi Taiwan. Di kesempatan aku melancong di Taipei aku gunakan peluang untuk menguji penggunaan BlackBerry Z30 untuk tujuaan percutian. Alhamdulillah BlackBerry Z30 banyak membantu aku di dalam…
Lenovo Vibe Z K910 di Malaysia

Lenovo Vibe Z K910 di Malaysia | Minggu ni dah genap seminggu aku menggunakan Lenovo VibeZ sebagai telefon pintar ketiga pernah aku gunakan. Pandang pertama aku menggunakan Lenovo VibeZ telah aku ceritakan di entri pertama aku Lenovo VibeZ K910L Pandang Pertama. Apa…
Upgrade OS X Mavericks MacBook Air

Dah Upgrade OS X Mavericks? Kalau belum boleh lah slow-slow update tu..Aku baru jer upgrade 3 hari lepas. memang akan makan masa juga lah untuk update benda ni. Maklumlah OS X Mavericks ni agak berak juga lebih dari 5G kalau…

Alhamdulillah selesai sudah kerja update mengupdate apple iphone 4 aku petang tadi, iOS 7 secara official nya telah dilancarkan pada 19 September 2013. rata-rata pengguna apple memang menantikan pembaharuan yang bakal di perkenalkan oleh apple menerusi iOS7 termasuk aku. Secara…

Alhamdulillah rezeki untuk untuk menjadi salah seorang pengguna Samsung S4. Hadiah yang tak disangka-sangka semasa hari lahir aku yang ke 23 9 september lepas. Memang terkejut jugak bila aku di bawa ke kedai telefon untuk pilih sendiri telefon yang aku…