All Stories

Camera Drone My Next Target 2017

Camera Drone My Next Target 2017. Tadi masa tengah online aku ternampak satu entri dari blog kakikujalanjalan.com pasal camera drone ni. Wahh smart siall video dia. So memandangkan aku masih lagi tak der target untuk tahun 2017 ni apa kata…
ZENFONE 2 LASER 6.0 (ZE601KL) REVIEW

ZENFONE 2 LASER 6.0 (ZE601KL) REVIEW. Asssalamualaikum, Secara jujurnya aku ni salah seorang pencinta gadget terutama smartphone. Dah banyak jenis smartphone aku pernah cuba dan setakat ni ada yang ok dan ada juga yang kurang memuaskan. Bekerja dalam bidang kejuruteraan…

Cara Hilangkan Tekanan Kerja Dengan Sony CAM.  Sejak kebelakangan ni tekanan kerja makin bertambah. Bila projek dah nak sampai dateline tapi projek masih lagi delay disebabkan masalah teknikal ni membuatkan org atas pun tak senang duduk. Jadi bila org atas…
Samsung Galaxy Note5 Malaysia

Samsung Galaxy Note5 Malaysia | 4 – 9 September 2015 bertempat di Sunway Pyramid telah berlansungnya majlis pelancaran Galaxy Note5 untuk orang ramai yang berminat untuk menjadi salah seorang pengguna Note5. Dalam memenuhi kehendak pelanggan dalam perubahan arus teknologi Samsung kini…
MacBook Baru 2015 dari Apple Memang Awesome!

MacBook Baru Dari Apple Memang Awesome! | Sekali lagi apple telah berjaya menggegarkan keinginan aku untuk memiliki satu lagi macbook untuk menggantikan MacBook Air 13 inci aku yang di beli pada tahun 2012. Dengan keluaran macbook baru dari apple ni…
Perbezaan iPhone 6 dan iPhone 6 Plus

Perbezaan iPhone 6 dan iPhone 6 Plus | Dah lama sebenarnya aku nak tulis sedikit review tentang pengalaman aku sepanjang mengunakan iphone 6 dan juga iphone 6 plus. Kali ini aku agak bertuah sikit sebab diberi peluang untuk mencuba sendiri…
Perkara Aku Tak Suka Dan Suka Tentang iPhone 6

Perkara Aku Tak Suka Dan Suka Tentang iPhone 6 | Hohoho nampak macam berlagak pulak aku nak hupdate pasal iphone 6 ni. Biasalahkan update pasal gadget orang kata aku nak tunjuk fon baru bila , bila aku update pasal travel…
Harga iPhone 6 dan iPhone 6 Plus Malaysia

Harga iPhone 6 dan iPhone 6 Plus Malaysia. Nak diceritakan tentang iPhone ni boleh membuatkan korang cemburu nanti. Memang jenama iPhone ni dah terbukti salah satu jenama terbaik telefon pintar di dunia. Baru-baru ni iPhone 6 dan iPhone 6 Plus…
Memburu iPad air di Allianz Amazing Hunt 2014

Allianz Amazing Hunt 2014 yang bertemakan “The Hunt for 1 Thing that Matters to You” bakal diadakan pada 18 Oktober 2014. Aku dari Team #FF sependapat dari banyak-banyak hadiah yang di tawarkan untuk memilih iPad Air sebagai 1 Thing yang di…
Samsung Galaxy Tab 4 Review

Samsung Galaxy Tab 4 Review | Alhamdulillah setelah sekian lama akhirnya perancangan untuk  bercuti ke Port Dickson terlaksana jua. Dalam banyak-banyak kisah tarvel aku perjalanan ke Port Dickson adalah yang paling terancang dan seronok. Ini kerana untuk percutian aku kali ini…
Rancang Percutian Dengan Samsung Galaxy Tab 4

Rancang Percutian Dengan Samsung Galaxy Tab 4 | Dengan Tab yang ringan membolehkan aku untuk merancang percutian aku on the spot. Mana  tau kot-kot ada perubahan. Memang awesome lah tab 4 ni. Senang nak arrange segala aktiviti sewaktu travel. Biasanya…
Samsung Tab 4 Gadget Untuk Travel

Kehidupan aku sebagai traveller memang memerlukan beberapa gadget yang banyak membantu aku di dalam lifestyle sebagai traveller. kali ini aku perkenalkan korang dengan Samsung Galaxy Tab 4 dimana  ianya banyak membantu aku untuk Travel Like a Boss. Bermula dari situ…
iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger

iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger | Satu lagi contest terbesar anjuran team Denaihati.com. iPhone 5S mungkin menjadi idaman setiap orang namun dengan bakal hadirnya iphone 6 yang bakal berada di pasaran tidak lama lagi mungkin membuatkan ramai orang akan…