All Stories

Impian Melancong ke Scandinavia

Scandinavia Impian Melancong ke Scandinavia | Lumrah keinginan bagi setiap traveller untuk menjejakkan kaki sebanyak yang mampu untuk destinasi di bumi Allah ini. Begitu jugaklah impian aku. Alhamdulillah walaupun tak banyak destinasi yang telah aku jejak tapi aku tetap berbangga…
Kasih Terjalin di Bumi Eropah

Kasih Terjalin di Bumi Eropah. Tak sangka hubungan songsang sahabat kami masih lagi terjalin walaupun kali terakhir berjumpa padah 3 bulan yang lepas. Segalanya bermula di kota London. First aku jumpa adalah Padin dan Faiz Dicke di Heathrow Airport London. Masa…
Percutian ke Eropah 15 Hari 6 Negara | Episode London

Percutian ke Eropah 15 Hari 6 Negara | Episode London  | Untuk episode kali ini merupakan sambungan daripada trip ke europe di manchester. Sebenarnya aku terlebih dahulu singgah di london setelah direct dari Air Port CDG Paris dengan Euro Star.…
Percutian ke Eropah 15 Hari 6 Negara | Episode Manchester

Percutian ke Eropah 15 Hari 6 Negara | Episode Manchester | Pertama kali aku nak ucapkan syukur Alhamdulillah kepada yang memberi rezeki kerana sebahagian keinginan aku untuk melancong ke eropah akhirnya menjadi kenyataan. Terima Kasih juga kepada penaja rasmi untuk…
Bye Bye Malaysia Welcome Paris

Bye Bye Malaysia Welcome Paris |  Alhamdulillah finally aku keluar juga dari zon travel aku yang selesa. Kali ini destinasi aku adalah Europe. Flight Emirates EK343 dari KLIA ke Paris transit Dubai akan fly malam ni 13 april 2015 jam…
Persediaan Melancong ke Eropah dan Jepun

Persediaan Melancong ke Eropah dan Jepun | Aku rasa selagi aku tak selesai kembara 30 hari aku tahun depan selagi tu aku akan update pasal melancong ke eropah dan jepun ni. Bukan apa jarang sekali dapat peluang sebegini rupa. Bagi…
Pakej Percutian ke Eropah 2015

Pakej Percutian ke Eropah 2015 | Mencari pekej percutian ke eropah? ya sama macam aku. Aku sekarang sedang merancang untuk ke eropah bagi menyahut cabaran travel 30 hari di bulan april 2015 nanti. Macam-macam rancangan aku telah buat kali ni.…