All Stories

Melancong ke Taiwan | Yilan County 3 Day 2 Night

Melancong ke Taiwan | Yilan County 3 Day 2 Night. Buat kali kedua aku menjejakkan kaki di negara yang lebih di kenali sebagai The Heart of Asia. Perasaan ofcoz tak kan sama dengan first time sampai kat sini. Rasa lebih tenang…
Homestay at Yilan Taiwan | Farmland BNB

Homestay at Yilan Taiwan | Farmland BNB. Sebelum ni aku ada cerita yang aku telah secara tak sengajanya maybe terinvited untuk ke Ynilan sponsor by Yilan County Government dan juga Creative Industry Centre of Chinese Culture University in Taiwan. Aku sangat-sangat berbesar…
Regenerate Your Soul in Yilan City Taiwan

Regenerate Your Soul in Yilan City Taiwan.  Alhamdulliah akhirnya sampai juga aku ke destinasi terakhir untuk kembara 2015 fasa 1. Lepas ni ada lagi ke tak tu belum pasti lagi. Harap-harap lepas ni ada lagi peluang nak fly. Kali ni…
Melancong di Taiwan Dengan BlackBerry Z30

Melancong di Taiwan Dengan BlackBerry Z30 | Satu dunia tu. Siapa yang kaki travel tu sudah semestinya cita-cita nya adalah untuk round satu dunia sementara masih mampu. macam aku sudah semestinya belum mampu. Mungkin satu hari siapa tahu tetiba aku jadi…