All Stories

10 Tips Bercuti Ke Maldives. Hari ni scroll timeline FB aku ternampak tips yang awesome ni khas untuk yang nak bercuti ke Maldives. Tips ni memang terbaik. Aku sendiri pun ada juga notice benda2 ni semaga aku ke Maldives last…
Backpacker Pra Honeymoon di Maldives

Backpacker Pra Honeymoon di Maldives | Alhamdulillah segalanya bejalan dengan baik sepanjang percutian secara backpacker pra honeymoon di Maldives. Walaupun hampir-hampir tak dapat fly pada awalnya dan hampir termiss flight semasa nak balik malaysia namun aku bersyukur kerana di beri…
Mood Bercuti di Maldives Alone

Mood Bercuti di Maldives Alone | Alhamdulillah selamat mendarat di Air Port Male Maldives jam 10 malam waktu maldives. Disebabkan aku transit di Colombo menyebabkan makan masa yang agak lama untuk sampai ke sini. Sampai kat air port pekerja hotel yang…
7 Tips Persediaan Bercuti Ke Maldives

7 Tips Persediaan Bercuti Ke Maldives | InshaAllah jika diizinkan Nya cuti raya cina 2015 aku akan habiskan cuti aku di pulau yang awesome iaitu pulau maldives. Percutiaan yang mengambil masa 4 hari 3 malam ini telah di rancang dipenghujung tahun…