All Stories

Percutian Ke Indonesia – Jakarta Aku Datang

Alhamdulillah dah habis semester 1 tahun 4 aku di UniMAP. cuti semester kali ini nampaknya memang tak berapa nak banyak hanya sebulan sahaja, tapi tak mengapa aku akan gunakan cuti aku ni sebaik mungkin dengan aktiviti travel yang sangat ohsem.…
Melancong Di Medan | Tempat Menarik Di Medan Indonesia

Melancong Di Medan | Tempat Menarik Di Medan Indonesia. Alahmdulillah sampai sudah ke Medan Indonesia hari ini. Melancomg ke Medan Indonesia merupakan destinasi pertama di bulan desember dan InshaAllah kalau tak sibuk dengan final year project aku akan teruskan penutup…
Impian Bulan Madu dan Honeymoon di Bali

Impian Bulan Madu dan Honeymoon di Bali | Pakej Honeymoon iluvtour.com ke Bali Indonesia memang satu destinasi pilihan yang sangat popular untuk pasangan yang inginkan percutian Honeymoon Package atau pakej bulan madu yang terbaik. Bagi pasangan yang inginkan satu perjalan…

Cuti-Cuti Bajet – Menikmati Keindahan Pantai Bali | PULAU Bali merupakan sebuah pulau di Indonesia yang masyhur sebagai pulau seribu kuil, memiliki pantai-pantai yang indah dan bersih serta pemandangan alam yang cantik. Keindahan itu menjadikannya terkenal sebagai tempat pelancongan atau percutian…

BANDUNG bukanlah tempat yang asing kerana ia cukup popular di kalangan rakyat Malaysia untuk bersantai dan membeli-belah seperti popularnya mi bandung dan air batu bandung di negara kita. Melancong ke Bandung tidak lengkap tanpa me­ngunjungi Gunung Tangkuban Perahu, kira-kira 30…

Aset Tentera Malaysia – Demonstrasi Menembak yang di adakan di kem Asuhan Melaka. agak excited juga nak lihat Demonstrasi Menembak Angkatan tentera Malaysia ni. maklumlah buat selalu boleh tengok benda macam ni. Lainlah kalau lepas ni aku memang akan sambung khidmat…