All Stories

Senarai Buffet Ramadhan 2014 di Kelantan

Senarai Buffet Ramadhan 2014 di Kelantan | Senarai Buffet ramadhan di Kelantan untuk tahun 2014. Tahun ni belum berkesempatan lagi aku untuk berbuka puasa di Kota Bharu. InshaAllah balik cuti nanti aku akan cuba berbuka puasa di restoren di kelantan…
Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak. Biasanya dibulan puasa ni mesti banyak review mengenai buffet ramadhan di blog kawan-kawan blogger. Biasalah masa bulan puasa ni lah nak promosi buffet ramadhan. Kali ini aku nak review Buffet Ramadhan Casa Ombak yang di miliki oleh…
Buffet Ramadhan di Selangor | Bangi Golf Resort

Buffet Ramadhan di Selangor | Bangi Golf Resort. Minggu lepas aku dapat invitation as a media kunun-kunun lah. Tujuaannya untuk testing makanan Buffet Ramadhan Selangor – Bangi Golf Resort untuk bulan puasa yang bakal menjelma tak lama lagi. Aku bersama lebih…
Buffet Ramadhan Flora Kafe Ampwalk

Buffet Ramadhan Flora Kafe Ampwalk | Kafe yang terletak di Plaza AmpWalk ini menyajikan hidangan makanan dan masakan melayu tradisional yang murah,enak dan hebat. Dekorasi bergaya urban dalam suasana santai menambahkan lagi keunikan persembahan secara keseluruhan Parnah satu ketika dulu aku…

(Gambar Ehsan dari Kak Sumi Jelly) Assalamualaikum..syukur Alhamdulillah jutaan terima kasih kepada Tuan Amir Hassan di atas jemputan berbuka puasa untuk blogger minggu lepas yang berlansung di Hotel Singgahsana Petaling Jaya. Paling meriah kami dijemput bukan single invitation malah untuk…

Senarai Buffet Ramadhan Di Kuala Lumpur 2014 | Alhamdulillah, Rezeki Bulan Ramadhan makin murah, lepas satu satu jemputan syukur alhamdulillah, untuk entri kali ni aku nak kongsikan senarai buffer ramadhan di sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan selangor. ada antaranya aku…

Cyberview Resort & Spa Merupakan salah satu resort terbaik di cyberjaya. Sempena Bulan Ramadhan Cyberview Resort & Spa menyediakan Buffets Ramadhan bagi para pengunjung menikmati Hidangan berbuka Puasa yang terbaik. Alhamdulillah Hari ketiga berpuasa rezeki tu agak murah. Sedang bersiap-siap…

Bazar Ramadhan dan Festival Ramadhan Putrajaya yang akan bermula 10 julai hingga 7 ogos di Kompleks Perbadanan Putrajaya Presint 2 Putrajaya. Hari ni first day aku berpuasa kat pejabat, waktu kerja aku walaupun hari puasa tetap tak berubah dari jam 9…
Buffet Ramadhan Renaissance Hotels Kota Bharu

assalamualaikum…. Buffet Ramadhan Renaissance Hotels Kota Bharu | alhamdulillah..sekali lagi di beri peluang berbuka puasa di hotel yang bertaraf 5 bintang. kali ini aku di jemput berbuka puasa di Renaissance Hotels kota bharu kelantan. Renaissance Hotels merupakan satu-satu nya hotel…
Buffet Ramadhan Four Seasons Restaurant Kota Bharu

Buffet Ramadhan Four Seasons Restaurant Kota Bharu | alhamdulillah..sekali lagi di murahkan rezeki untuk merasa berbuka puasa di tempat yang ada kelasss…hehe..kali ini pilihan aku adalah Four Seasons Restaurant. restoren ni seperti di ketahui cukup popular di kelantan… berbuka puasa…