All Stories

Tony Roma’s Memperkenalkan Menu Baru “Turn Up the Heat”

Tony Roma’s Memperkenalkan Menu Baru “Turn Up the Heat”. Bagi penggemar makanan ala-ala western ni, Restoran Tony Roma’s tak payah nak di perkenalkan lagi dah aku rasa. Aku pun salah seorang penggemar masakan western di Tony Roma’s. Bila dapat bonus atau gaji…
The Must Try Local Malaysian Exquisite Taste

The Must Try Local Malaysian Exquisite Taste. Seeking thirst quencher or hunger reliever. Waste no time. Look in here as I have narrowed down and shortlisted our top and most popular local Malaysia dish which are easily found in the…

Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya. Bersempena bulan Ramadhan yang mulia ni pelbagai hotel – hotel dan restoren di Malaysia menghidangkan pakej Buffet Ramadhan yang sangat berbaloi. Kali ni pilihan aku untuk buffet Ramadhan adalah di Dorsett Putrajaya. Terletak di Prisint 3 Putrajaya,…

Buffet Ramadhan Selangor | Hotel Bangi Putrajaya. Ramadhan dah masuk ke minggu ketiga. Bermakna kita ada lebih kurang 9 hari sahaja lagi. Bagi yang masih mencari kelainan untuk berbuka puasa apa kata korang ke Buffet Ramadhan Hotel Bangi Putrajaya. Terletak…

Review Hanbing Korean Dessert Cafe. Sebelum puasa hari aku sempat singgah kat cafe korean. Bagi yang suka makanan korean tu aku memang recommend korang untuk datang ke Hanbing Korean Dessert Cafe nih. Kafe ni terletak ni Bangsar. Parking macam biasa…

Order Seafood Online di Crab Factory. Bagi penggemar makanan laut atau seafood entry ini khas buat korang. Kini semuanya boleh order secara online. Mudah, Senang, Cepat dan Sedap!!! Ini cerita sebelum puasa dulu. Niat di hati aku ni lama dah…
Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL | Bertempat di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur berlansungnya Indonesian Food Festival bermula 4- 11 September 2015 bagi memperkenalkan masakan dan budaya dari negara jiran iaitu indonesia. Pelbagai juadah yang menarik di sediakan hingga boleh…
Steambot Buffet Dinner di PICC

Steambot Buffet Dinner di PICC | Alahamdulillah minggu lepas atas tiket #kelabbloggerbenashaari aku berpeluang untuk merasa steambot di PICC. Apa yang membuatkan steamboat kali ini lagi meriah adalah sebab seafood dia fresh dah banyak pilihan. Lagipula berpeluang untuk dinner dengan…