Camera Drone My Next Target 2017

Camera Drone My Next Target 2017. Tadi masa tengah online aku ternampak satu entri dari blog kakikujalanjalan.com pasal camera drone ni. Wahh smart siall video dia. So memandangkan aku masih lagi tak der target untuk tahun 2017 ni apa kata…
The Must Try Local Malaysian Exquisite Taste

The Must Try Local Malaysian Exquisite Taste. Seeking thirst quencher or hunger reliever. Waste no time. Look in here as I have narrowed down and shortlisted our top and most popular local Malaysia dish which are easily found in the…
Kembara Eropah 38 Hari | 4 Days in Istanbul Turkey

Kembara Eropah 38 Hari | 4 Days in Istanbul Turkey. Dah masuk episode ke 5 dah. Secara jujur aku tak plan pun Istanbul dalam itinerary aku kali ni. Destinasi yang sepatutnya adalah Berlin Germany untuk  White Christmas tapi entah some…
Kembara Eropah 38 Hari | 3 Days in Glasgow Scotland

Kembara Eropah 38 Hari | 3 Days in Glasgow Scotland.  Entry ni sambungan untuk Episod London 2016. Setelah 4 hari aku habiskan  masa di London aku start fly ke Scotland. Destinasinya adalah Glasgow. Kata orang Glasgow ni boring kenapa pergi…
Kembara Eropah 38 Hari | 4 Days in London UK

  Kembara Eropah 38 Hari – 4 Days in London UK. Espisod 1 kali ni adalah London. London merupakan destinasi pertama aku untuk 36 hari jelajah Eropah untuk musim sejuk. banyak sebab aku memilih musim sejuk untuk kembara eropah 2016 &…
MAHA 2016 Last Day Esok! Rugi Tak Pergi

MAHA 2016 Last Day Esok! Rugi Tak Pergi. Tahun ni merupakan kali pertama aku jejakkan kaki untuk MAHA. Sebelum ni lokasi yang jauh membuatkan aku agat berat nak jejakkan kaki ke tempat tempat macam ni. So memandangkan tahun ni aku…