Faizal Fredley

All posts by Faizal Fredley

  • PELAKON WINTER SONATA BUNUH DIRI

     park yong ha hmmm..masa aku borink2 surf internet aku ada terbaca citer pasal mamat korea sorang ni..kalau sape yg minat drama korea terutamanya winter sonata...

  • 24 PERKARA JANGAN DILAKUKAN

    Sesungguhnya di dalam hidup kita dikelilingi oleh perkara-perkara yg. menyeronokkan. Tetapi itulah sesungguhnya yg. mendatangkan keburukan kepada kita. Di bawah ini terdapat 24 perkara –...

  • JEPUN KALAH DGN PARAGUAY FRUST NYER AKU

    damn sokmo kalah pasukan hak aku minat…hish lepas usa kora selatan england mexico…semua kalah…x tau dah aku nak sokong saper…kecian jepun kalah penalti lak 2…5-3….diorang...

  • SAPE FOLLOWER KE 100

    29  june 2010 wah dah 99 follower aku..tq sb sudi follow aku…hmm…skang ni aku tertunggu2 sape ek yg jd follower aku yg ke 100 ni..aku...

  • SAHABAT AKU KEMALANGAN

     NOR AZLAN BIN YUSOFF (MANGSA) kol 1.32pm..aku terima mesej dr seorang shabat yg agak menggangu aku dr tidur ku..dlm kesamaran aku baca mesej tersebut dah...

  • ITALI DAN PERANCIS

    hahha…suka nyer ati aku bila tgk kedua2 pasukan ni kalah…aku harap sepayol pom kalah..wakakak…kalu boleh aku nak pasukan kerdil jer mara ke pusingn kalah mati..aku...

  • BANGSAT PUNYA LELAKI

    arghh geramnyer…internet slow nak mampos…bayar pom slow gak…tp aku bukan nak citer sal slow brodband sb dah berbuih dah citer sal ni…apa aku nak citer...

  • BIHUN VS MEE

     hahah…memng bodo la wak ni..x pasal2 lak… Bihun sangat cemburukan mee. Walau duduk di rak bersebelahan di supermarket, mereka tak pernah bertegur sapa. Malah bihun...

  • AKIBAT MAKAN SEMUT

    Ketika memeriksa seorang pesakit ,Doktor mendapat panggilan telefon daripada seorang suri rumah. Suaranya begitu cemas dan kalut.Suri rumah:Doktor! Doktor! Anak saya makan semut.!Doktor :Tak apa,...

  • SEPANYOL DI RATAH

    DURBAN – Switzerland memalukan juara Eropah Sepanyol 1-0 pada aksi Kumpulan H Piala Dunia 2010 semalam.Gelson Fernandes menjadi pemusnah terhadap impian pasukan pilihan itu apabila...

  • SAYANG DIA, DIA, DAN DIA

    ptg ni x tau nak wak pe nak kuar panas kat lua so aku buat la entry ni…sajer2 jer.. hahah..berapa ramai dia dah..tp dia, dia...

  • PEGAWAI BANK DI RABA OLEH PAK DIN

    Ada seorang pak cik yang bernama Pak Din yang sangat kaya. Setiap hari beliau akan menyimpan RM1000 di bank. Setiap hari tepat pukul 9 pagi...

  • WAH FIRST TIME DAPAT AWARD

    wah first time aku dpt award la…huhuhu..terharynyer aku…tq elle….ni yg membuatkan aku semangat nak berblog ni…time kasih byk2 deh elle…   

  • KAMBING BERENANG

    Salim sering mengeluh sakit kepala dan dada. Doktor menganjurkan agar dia berhenti merokok dan minum minuman keras. Selain itu harus berhenti makan daging kambing, daging...