All posts by Faizal Fredley

  • APABILA BAHASA KELANTAN DI KL KAN

    baco sapa abis ni.baru demo pehe..buleh tehe nk suko selok..kawe guling bating do-de-do-de baco..hahaha.. Kantoi 1Gu kawe kijo hotel,dio sepatutnyo anta guest pegi airpot tapi...

  • TAUBAT NASUHA

    SEGMEN MENCARI PINTU TAUBAT:  kredit dari PasantrenVirtual.com Taubat adalah kembali kepada Allah setelah melakukan maksiat. Taubat marupakan rahmat Allah yang diberikan kepada hamba-Nya agar mereka...

  • HOMELESS TO NEW ZEALAND

    It’s me Aku Nampak macam jahat orang kata lah bukan aku…Hidup aku bukan lah secerah mentari pagi….ketika itu aku rasa diri inilah lah yang paling...

  • ALLAH BANGGA DENGAN KITA

    SEGMEN MENCARI PINTU TAUBAT:  kredit dari azzariyat.com Apabila Allah mencipta manusia, Allah menyuruh semua malaikat sujud kepada Nabi Adam. Semua malaikat tunduk dan patuh kecuali...

  • DOWNLOAD LAGU MAHER ZAIN

    1. Always Be There 2. Ya Nabi Salam Alayka 3. Inshallah 4. Palestine Will Be Free 5. Thank You Allah 6. Allah Allah Kiya Karo...

  • CINTA SEORANG LELAKI

    Bila lelaki benar2 jatuh cinta dan setia pada Kekasihnya dgn ikhlas,perubahan sikapnya amat mengejutkan. Hati lelaki yg dianggap keras selama ini,tiba2 secara semulajadi menjadi selembut...

  • MAIN TANPA KONDOM

    salam jumaat semua..ini mungkin tajuk agak panas jugak lah tapi isinya memang meluat giler…semasa aku baca utusan aku ada terbaca benda yang agak membosan kan...

  • ADA BERANI JAWAB???

    assalamulaikum semua..lama rasanya aku x update blog aku ni…tengok gambar kat atas…entah kat mane aju terjumpa gambar ni dalam facebook kot…siot betol gambar ni….lawak tol…ada...

  • ABANG SITI NAK MINTAK CERAI

    Suami saya adalah serorang jurutera, saya mencintai sifatnya yang semulajadi dan saya menyukai perasaan hangat yang muncul dihati saya ketika bersandar dibahunya.3 tahun dalam masa...

  • CIRI-CIRI UMAT NABI MUHAMMAD S.A.W.

    jom dengar ceramah edisi hari khamis..hehe..aku bukan ape rasa macam nak kongsi jer benda ni…buat peringatan aku dan kawan-kawan semua…. jom kita cuba selami siapa...

  • APO-APO YOLAH NEXT TOP ICON

    NAMA GLAMOR: PEJA PRESHLEY UMO: DUA PULOH TAHUN DOH KORJE: MENBUTA, MAKAN DAN SEMESTI NYA PELAJAR UNIMAP LOKASI: KOTA BHARU, KELATE @ KUALA PERLIS, PERLIS...

  • KENAPA LELAKI LEBIH BIJAK DARI WANITA

    Tiap-tiap yang berjiwa akan merasakan mati. Dan sesungguhnya pada hari kiamat sajalah disempurnakan pahalamu. Barangsiapa dijauhkan dari neraka dan dimasukkan ke dalam syurga, maka sungguh...

  • RIVIEW EDISI BULAN SEPTEMBER 2010

    assalamualaikum semua..hari ni dah masuk hari kedua kita berada di bulan oktober 2010..cepat sungguh rasanya masa berlalu..alhamdulillah kita masih lagi bernafas di bumi tuhan ini….semoga...

  • AMARAN UNTUK PELANGGAN NUFFNANG

    Hari ini aku dapat email dari nuffnang…aku rasa korang semua pun dapat try chek dalam inbox kamu semua…mula-mula baca rasa gerun lah jugak tetapi memandang...