Faizal Fredley

All posts by Faizal Fredley

  • JOM LAYAN STAR TREK ON HBO

    selamat malam..opss dah pagi…jom layan citer ni..best siot…ni first time aku tengok citer ni…heheh..ketinggalan betol aku…padahal dah lama dah citer ni keluar… korang semua mesti...

  • TOP 6 LAGU SEPARUH AKHIR MUZIK-MUZIK 25 PERTAMA

    lagu-lagu yang dapat top 6 dalam separuh akhir muzik-muzik ke-25 pertama 8 november 2010… namun lagu-lagu ini belum tentu akan layak ke anugerah juara lagu...

  • MAIN AIR BANJIR

    huhu….banjir oh banjir kampung kita naik air…..lalalalaaa…. woooo..first time ni aku berhadapan dengan banjir…selama ni kat kampung aku di kelantan memang dah  lama tak banjir...

  • SHUSHI OH SHUSHI

    assalamualaikum semua… fuh tajuk makanan aku hari ni…nak tau kenape aku wak tajuk makanan??? hehhe..berat badan aku naik 6 kg wei…fuhh…dalam masa sebulan naik 6...

  • GAMBARAN HARI KIAMAT

    segment mencari pintu taubat Selepas Malaikat Israfil meniup sangkakala (bentuknya seperti tanduk besar) yang memekakkan telinga, seluruh makhluk mati kecuali Izrail & beberapa malaikat yang...

  • JADUAL SEPARUH AKHIR MUZIK MUZIK 25

    8 November 2010, 10 malam – 11.30 malam – Tema 80an : 1. Gerak Hati (penyanyi: Azlan & The Typewriter / pencipta lagu: Lake &...

  • AYAH…PULANGKAN BALIK TANGAN ITA..

    assalamualaikum….dah 2 hari aku tak update blog dan bw ni…maklumlah aku ni kan mangsa banjir so amat bz lah sedikit..jadi hari ni aku nak kongsi...

  • SYAITAN PUN TERKEJUT

    SEGMENT MENCARI PINTU TAUBAT Ada seorang manusia yang bertemu dengan syaitan di waktu subuh. Entah bagaimana awalnya, akhirnya mereka berdua sepakat mengikat tali persahabatan. Ketika...

  • WINTER KAT PERLIS 011110 (1 NOVEMBER 2010)

    assalamualaikum semua…cepatnya masa berlalu….dah bulan 11 dah..rasa macam baru jer masuk tahun 2010…. hari ni bukan ada ape yang spesel pun…cuma dari segi cuaca ada...

  • BILA KELANTAN JUARA PIALA MALAYSIA

    assalamualaikum semua..tahniah aku ucapkan kepada pasukan kelantan sebab berjaya membawa pulang piala malaysia ke bumi kelantan… rata-rata semua blogger berlumba-lumba untuk buat enrty ini jadi...

  • GOMO KELATE GOMO

    gomo kelate gomo…. jangan kito pikir lemah kok ore kaloh kito tok se kito main nok v menang jangan takut tunjuk ko ore kito anok...

  • ANTI – CHALLENGE 2 – MALU

    atok…cuu x der gambar malu la… Masa aku remaja dulu, pernah sekali aku tersilap orang…cerita dia bermula hari ahad semasa aku duk petik-petik keyboard laptop...

  • FAM CEKIK DARAH….WTF BETOL…

    sempat lagi si paul ni wak ramalan  sebelum menhenbuskan nafas terakhir……harap-harap tepat la ko wak ramalan ni… hmmm..ni la bola sepak tempatan…baru jer naik dah...

  • PAUL OCTOPUS MENINGGAL DUNIA

    Sotong kurita, Paul yang dikenali kerana ketepatan ramalannya berhubung keputusan pertandingan Piala Dunia di Afrika Selatan Julai lalu, mati di akuarium yang menempatkannya di Jerman....