berakhir sudah konsert af9 minggu ke 7 yg menyaksikan nera tersingkir..kesian nera…x best la af9 pasni..nera cun siot……x patut dia tersingkir……nera i lov u…hehehe…. entry entah apa-apa……saya tak puas hati awek aku tersingkir…..nampak sangat aku buta seni….haha

Maharaja Lawak minggu 8 akan bersiaran secara langsung pada jumaat (20 mei 2011). Seperti biasa, rancangan maharaja lawak minggu ke 8 akan disiarkan menerusi Astro Warna pada jam 10 malam. Pada maharaja lawak minggu yang ke 7, amir telah tersingkir.…

Info terkini- Semakan Temuduga KPLSPM 2011 kini telah dibuka. Untuk membuat semakan. Sila layari http://apps.moe.gov.my/kplspm/sptd_kplspmjun2011/index.cfm Kepada calon sekalian, Semoga anda Berjaya. Semakan Temuduga KPLSPM 2011 sila layari http://apps.moe.gov.my/kplspm/sptd_kplspmjun2011/index.cfm Sekian Terima Kasih. Previous Dimaklumkan bahawa pihak KPM mengalami sedikit kesulitan ketika…

fuhhh..akhirnya tamat jugak rancangan ni….dari awal sampai akhir aku layan…cuma reunion episode belum lagi aku layan…tak sempat nak download lagi… dan akhirnya peserta bernama rob mariano menang..damn it….tapi aku berasa lega apabila pemenang bukan dapat kat manusia bernama philip yg…

Polis Diraja Malaysia (PDRM) tidak akan tunduk kepada desakan mana-mana pihak supaya mendedahkan identiti pelaku dalam video seks yang didakwa mirip ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim. Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Khalid Abu Bakar berkata, polis berpegang kepada…

Tuhan tolong nyatakanlah Padanya tentang cinta Adakah masih diriku di perlukan Tuhan tunjukkan padanya Tentang apa yang ku fikirkan Adakah cinta ini Perlu untuk dirinya   jiwang lagi…adoi..dah jadi mat jiwang dah aku minggu ni…meroyan tak tentu hala dah jadinya…apa…

Tarikh Semakan Keputusan Peperiksaan Semester 2 Program Matrikulasi Para pelajar Program Matrikulasi Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) boleh membuat semakan keputusan peperiksaan semester 2 sesi 2010/2011 mulai jam 12 tengah hari 18 Mei 2011 (Rabu). Semakan Keputusan Peperiksaan Semester 2 Sesi…

assalamualaikum semua… pedih…. perit…. remuk… hancus…. blurrr…. semua menjadi satu… aku binggung… aku trauma….. biarkan aku menyepikan diri…mencari hala tuju kembali… biarkan aku pergi… mencari ketenangan hati… biarkan aku…..berfikir….. blog ini akan menjadi blog peribadi… sorry kepada yg tak suka…