7 Hari 6 Malam di Kota Kinabalu Sabah | Kereta Sewa & Homestay Dari Zahra Rental. Rakyat Malaysia kalau dapat ke Sabah dah macam melancong dalam luar negara dah. Salah satu sebab adalah tiket flight ke Sabah yang lagi mahal dari ke Thailand atau Indonesia. Selain itu Sabah juga mempunyai pelbagai tempat menarik yang tiada di Semenanjung Malaysia terutama bagi mereka yang sukakan Pulau.

Tahun lepas, acap kali juga aku ke Sabah. Sama ada untuk tujuaan pelancongan mahupun peribadi adalah dekat 5-6 kali aku fly ke sana. Tapi itu pun masih banyak lagi tempat yang aku tak dapat cover sebab Sabah ni terlalu besar untuk cover dalam satu trip.

Di sebabkan itu, ramai juga yang email dan dm aku bertanyakan palej pelancongan di Sabah dan Kereta Sewa dekat Sabah. Mana nak dapat semua itu. Dengan kredibiliti agent pelancongan yang semakin hari semakin banyak kes menipu pelanggan, orang macam aku yang selalu travel ini sering mendapat pertanyaan macam mana nak travel ke setiap destinasi.

Jujur aku cakap aku memang jenis tak ambil pakej pelancongan dari mana-mana agent sebab kebiasaannya aku travel solo jer. Tak berbaloi untuk ambil pakej. Namun jika aku travel bersama keluarga aku akan ambil pakej untuk kurangkan pemikiran dan homework yang perlu aku buat. Jadi aku just booked Travel Agent. Senang!

Last trip di Sabah aku bawa keluarga aku yang besar. Dekat 15 orang juga, bayangkan macam mana nak plan trip ni memang susah. Actually bukan secara penuh lah aku ambil pakej, sebab aku sendiri pun boleh buat itinerary dan pekej sendiri, cuma masalah adalah rumah sewa dan kereta sewa jer. So untuk jimatkan kos aku just ambil kereta sewa dan rumah sewa je kat Kota Kinabalu. Lain-lain aku uruskan sendiri.

ZAHRA RENTAL & TOURS SDN BHD (Car Rental Kota Kinabalu)

Google punya google dan hasil riki dengan kawan-kawan kat sana, terjumplah Zahra Rental ni. Aku just booked melalui WhatApps jer senang, tak banyak kerenah dan lagi mudah. Selesai booking just pick up kereta dekat Airport jer. Flight aku delay 4 jam dari KLIA sampai Kota Kinabalu International Airport (KKIA) dalam jam 1 pagi. Nasib baik diorang ok sanggu tunggu aku sampai.

So dah sampai aku just pick up dan sign mana yang patut dan guna kereta macam biasa. Alhamdulillah semua OK dan kereta juga aku amat berpuas hati.

Selain Kereta Sewa, Zahra Rental juga menawarkan rumah sewa sekali. Dah kurang sikit beban aku kat sana.. Dah alang-alang ambil kereta sewa aku ambil Rumah Sewa sekali.

Owh selain tu Zahra Rental ni ada juga sediakan pakej travel di seluruh Sabah. Boleh tanya diorang untuk detail.

Welcome to Zahra Rental | Please visit us @: www.zararentalkk.com

*Discount 5% and more for website booking. Share and like our page for more voucher discount * ? Axia auto (RM98/days)

For tour package & homestay please contact us at: +6016-4195917 / +6010-2111641

Jadi korang yang nak ke Sabah tu bolehlah tengok-tengok Zahra Rental ni. Boleh sewa pakej pelancongan, kereta sewa dan homestay sekali. Kereta selesa, owner pun peramah dan berbudi bahasa memang puas hati lah.

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge