Netflix! Aku rasa dah ramai yang tahu kewujudan Netflix ni. Orang kata banyak movie yang ada dalam ni. Kira boleh layan sampai ke pagi lah. Macam aku ni jenis suka layan TV Series, so memang selalu juga lah download. Lepas download pun belum tentu aku tengok. Sibuk kadang-kadang nak tengok. lagi-lagi kalau dah start layan TV Series ni susah dah nak stop.

 

Aku pernah juga layan 3 season TV Series Naked & Afraid dalam masa 3 hari. Gila rasa. Selagi tak habis selagi tu aku akan layan.

 

So hari ni entah macam mana terbuka hati aku nak langgan Netflix. Sebelum ni member aku ada juga duk cakap best Netflix ni tapi disebabkan berbayar aku malas nak langgan. Cukuplah astro jer. Bukan kedekut tapi bajet weh. Zaman Najib ni kena jimat banyak.

 

 

Hari ni kat youtube aku terlayan trailer TV Series yang best2. Semuanya ada dalam Netflix pulak tu. Aku try je lah daftar. Senang je nak daftar. Mula2 ni dapat free dulu sebelan. Pastu baru bayar dalam RM45 sebulan untuk standard akaun.

 

Boleh layan dekat dekstop dan juga TV. Tu pun kalau tu tu jenis smart TV. So kita tengok je lah apa akan jadi selepas sebulan, adakah aku akan sambung atau stop?

 

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge