SHARE

 

Netflix! Aku rasa dah ramai yang tahu kewujudan Netflix ni. Orang kata banyak movie yang ada dalam ni. Kira boleh layan sampai ke pagi lah. Macam aku ni jenis suka layan TV Series, so memang selalu juga lah download. Lepas download pun belum tentu aku tengok. Sibuk kadang-kadang nak tengok. lagi-lagi kalau dah start layan TV Series ni susah dah nak stop.

 

Aku pernah juga layan 3 season TV Series Naked & Afraid dalam masa 3 hari. Gila rasa. Selagi tak habis selagi tu aku akan layan.

 

So hari ni entah macam mana terbuka hati aku nak langgan Netflix. Sebelum ni member aku ada juga duk cakap best Netflix ni tapi disebabkan berbayar aku malas nak langgan. Cukuplah astro jer. Bukan kedekut tapi bajet weh. Zaman Najib ni kena jimat banyak.

 

 

Hari ni kat youtube aku terlayan trailer TV Series yang best2. Semuanya ada dalam Netflix pulak tu. Aku try je lah daftar. Senang je nak daftar. Mula2 ni dapat free dulu sebelan. Pastu baru bayar dalam RM45 sebulan untuk standard akaun.

 

Boleh layan dekat dekstop dan juga TV. Tu pun kalau tu tu jenis smart TV. So kita tengok je lah apa akan jadi selepas sebulan, adakah aku akan sambung atau stop?

 

Tip Travel

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge