SHARE
Calendar MacBook aku said 26 June Raya Pertama

 

Raya Tahun Ni 25HB Jun La…Hari ni baru aku tahu hari raya puasa tahun 2017 jauh pada 25 Jun 2017 dan bukannya 26 hb seperti dalam calendar iphone aku. Tu pun bila member aku tanya kenapa aku balik malam raya. Mati-mati aku defend cakap raya 26 hb. Oh jem rasa bila dapat tahu raya 25 hb. Aku memang balik malam raya rupanya.

 

Sumpah rasa menyesal beli tiket flight 24 malam. Padahal aku habis exam awal lagi. Nasib baik lah aku tak beli tiket 25 malam. Kalau tak pagi syawal tu sekoq2 jelah aku rasa kat puchong. Huh!!!

 

Yang aku tak puas hati dah kenapa calendar iphone ni cakap raya 26 hb. Ko ikut calenda Uganda ke apa? Sapa lagi ingat raua 26 hb kita geng….

 

Tiket dah beli dah..X pa lah sempat lah aku buat grab car beberapa hari lagi. Cari duit raya….

Tip Travel

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge