Blog-Blog Zaman Sekarang… Aku ingat lagi dulu-dulu aku buat blog aku banyak menulis tentang luahan perasaan dan reaksi sesetengah manusia dalam menghadapi sesuatu situasi tentang kehidupan. Masa tu aku rasa macam seronok jer dapat menulis.

 

Dapat luahkan sesuatu…

 

Seketika dulu aku rasakan aku bagai hidup di dunia maya. Aku rasa aku seorang yang different. Seorang pencerita. Dan aku pernah rasakan aku bukan lah aku yang sebenar. Tapi itu sudah berlalu di bawa arus peredaran masa yang memaksa kita bertindak di luar keinginan. Semata-mata untuk menampung keperluan di zaman yang agak memaksa.

 

Aku pun dah lupa bila kali terakhir aku menulis tentang lifestyle. Sungguh aku rindu masa lalu…

 

Rata-rata blog zaman sekarang sudah berubah. Berubah menjadi  medium untuk perniagaan termasuk lah blog ni. Kadang-kadang rasa macam nak kembali menulis tentang kehidupan.

 

Teringin nak meluahkan..Tapi aku perlu ingat aku dalam blog bukan lagi di dunia maya. Orang disekeliling akan judge….

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

15 COMMENTS

  1. setuju. sy dulu pun berblog lebih kpd bercerita n sharing ttg apa yg kita lalui, rasa..nak cakap mcm medium luahan pun lbh krg la..tp skrg dah campur aduk- bisnes pun ye, knowledge pun ye..

    tapi konklusinya mmg ada perbezaan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge