Berbuka Puasa di Me’Nate Steak Hub Shah Alam 2017

 

Berbuka Puasa di Me’Nate Steak Hub Shah Alam 2017. Baru-baru ni aku dapat invitation untuk merasa menu istimewa sempena bulan Ramadhan di Me’nate Steak Hub kat Shah Alam. Sengaja nak merasa kelainan berbuku puasa dengan Steak. Baisa makan nasi jer kan. Lagi satu sebelum ni nama Me’nate pun agak boom so nak lah cuba rasa makanan kat sini. Betul ke sedap?

 

Alhamdulillah not so bad lah. Banyak benda yang positif bila makan kat sini. Untuk bulan puasa juga pihak Me’nate memperkenalkan hidangan yang di panggil Group Steak. haa apa ada dalam Group Steak ni? Macam-macam ada haa. Bolehlah nak kenyangkan perut yang seharian tak makan tu.

 

Bagi yang nak buat reunion ke atau nak berbuka puasa bersama kawan-kawan boleh lah cuba berbuka pausa di sini. Harga boleh tahan. Not too expensive bagi hidangan portion yang banyak macam ni.

 

Orang fikir bila berbuka dengan steak apa yang terlintas di fikiran steak seketul atas pinggan jer. No no no. Untuk menu set ramadhan di Me’Nate macam-macam ada. Nasi pun ada weh. Pasta Aglio, Kuih Tradisional, ikan pun ada. Cukup lah satu set.

 

 

PAKEJ ISTIMEWA GROUP STEAK RAMADHAN

 

Harga untuk pakej ni hanya available untuk berbuka puasa sahaja ya. Dan setiap pakej ni datang bersama Sauted Vege, Coselaw & Creamy Mashed Potato.

 

HARGA

  • Adult (12 tahun ke atas) – RM89.90 per pax
  • Kids (5-12 tahun) – RM39.90 per pax

 

1-2 PAX 

  • Beef + Chicken or Lamb + Chicken
  • Bukhari Briyani or Spaghetti Aglio Olio

 

3-6 PAX

  • Beef + Lamb
  • Choices of Chicken or Roasted Seabass
  • Bukhari Briyani or Spaghetti Aglio Olio

 

7 PAX & ABOVE

  • Beef + Lamb + Chicken + Roasted Seabass
  • Bukhari Briyani or Spaghetti Aglio Olio

 

COMPLEMENTARY

  • Kuih Tradisional
  • Kurma
  • Buah-Buahan
  • Air (Free Flow)

 

Bukhari Briyani

LAMB (MY FAVOURITE)

BUAH-BUAHAN SEBAGAI DESERT

IKAN BAKAR

Spaghetti Aglio Olio

 

Sesuai sangat kan kalau datang berkumpulan. Meriah nanti. Aku suka nasi Bryani kat sini. Sedap. Jadi, kepada semua yang inginkan berbuka puasa istimewa jangan lupa ajak keluarga, sahabat handai, alumni sekolah mahupun boss kat office tu untuk berbuka puasa bersama di Me’nate Steak Hub. Selamat menyambut Ramadhan!

 

INFO LANJUT

 

 

Sebarang pertanyaaan atau tempahan, sila hubungi :

  • 019-3911 047
  • 019-4771 047
  • 019-2611 047

 

ALAMAT : 

LOT F-36, VISTA ALAM, JALAN IKHTISAS 14/1 OFF PERSIARAN DAMAI, SEKSYEN 14, 40000 SHAH ALAM, SELANGOR

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

4 Comments

  1. Tarot

    June 4, 2017 at 3:30 PM

    Wah untungnya…dari dulu nak makan kt menate

  2. Haidar

    June 1, 2017 at 3:55 PM

    Nampak sedap sangat steak tu. Nantikan kedatanganku inshaAllah!
    Haidar recently posted..7 Tempat Makan BEST di PerlisMy Profile

  3. Amir Mazlan

    June 1, 2017 at 3:40 PM

    aku masih blur..cemana nak sebut me’nate nih 😀
    Amir Mazlan recently posted..Macam mana nak cari duit lebih dengan bisnes modal rendah tapi menguntungkanMy Profile

  4. Cuti Umum

    June 1, 2017 at 2:16 AM

    Kalau macam ni, boleh tiap-tiap berbuka puasa di sini
    Cuti Umum recently posted..Senarai Buffet Ramadhan Kuala Lumpur 2017My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge