Tip Membeli Sunglasses | Kacak Bergaya Dengan SmartBuyGlasses - Faizal Fredley

Tip Membeli Sunglasses | Kacak Bergaya Dengan SmartBuyGlasses

kacak kan? haha. gila tak kacak…

 

Tip Membeli Sunglasses | Kacak Bergaya Dengan SmartBuyGlasses. Aku bab beli barang-barang tak kira lah pakaian ke kaca mata ke memang sangat cerewet. Dari baju, kasut, topi aku memang susah nak beli. Kalau orang hadiahkan pun susah aku nak pakai sebab kalau labuh sikit pun aku dah tak pakai. Kalau masa shopping tu habis pusing satu mall pun belum tentu aku akan dapat apa yang aku nak. Begitu cerewet nya aku.

 

Bukan aku memilih tapi badan aku ni susah nak cari saiz yang sesuai. Sama juga kalau nak beli sunglasses. 40 kali try pun belum tentu aku berkenan. Seumur hidup aku, hanya satu je aku berjaya beli sunglasses ni. Tu pun dekat 3 mall aku cari. Ya lah ada yang berkenan tp dia punya bingkai pulak besar. Macam-macam.

 

sunglasses utk outdoor sb ringan dan smart.

 

Bagi traveler sunglasses ni memang salah satu item yang wajib dibawa. Maklumlah kadang2 cuaca panas ke boleh lah pakai. Then kalau pergi tempat ada snow sunglasses ni wajib dipakai sebab pencahayaan yang lebih tu boleh merosakkan mata.

 

Selain tu, sunglasses ni pun bertujuan untuk bergaya jugak. hahaha Sebab tu dalam pemilihan kaca mata ni aku pun cerewek. Banyak ciri-ciri yang korang perlu tahu sebelum beli sunglasses ni. Bukan setakat nak bergaya tapi boleh protect mata juga.

 

Ada beberapa pilihan.

Macam-macam brands ada.

 

Tip Membeli Sunglasses

 

  • Protecting
  • Bergaya
  • Sesuai dengan bentuk muka
  • Ringan
  • Harga (Jenama)
  • Beli di SmartBuyGlasses

 

5 ni antara ciri-ciri yang perlu ada kalau aku nak cari sunglasses. So daripada aku pusing mall semata-mata nak cari sunglasses baik aku cari online jer. Senang dan cepat. Setelah meng”google” dan hasil carian Google terjumpa lah satu laman web jual sunglasses berkualiti iaitu SmartBuyGlasses.

 

Apa yang menariknya tentang SmartBuyGlasses adalah disini ada virtual testing. So korang boleh cuba setiap sunglasses yang diorang jual. Cuma perlu pilih je sunglasses yang korang berkenan dan test secara virtual. Senang kan. Tak der lah rasa ragu-ragu nak beli.

 

Sesuai dgn dgn bentuk muka. Walaupun x kacak tp tetap confident bila pakai sunglasses ni

 

Kelabu jugaklah mata aku nak buat pilihan. Dah akhirnya dapat lah satu jenama Maui Gim. Dah puas hati terus purchase dan tunggu je diorang hantar kat rumah.

 

Korang yang nak beli sunglasses tu meh tengok kat sini meh..Banyak pilihan dan jenama. Yang pasti original. Boleh cuba secara virtual…Dan ada lebih kurang 180 brands dan 80,000 products… Ada macam-macam jenis Designer Sunglasses!!!

 

Sekali lagi Jom ramai-ramai serbu SmartBuyGlasses. Nyata tidak akan menyesal…

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

2 Comments

  1. Uncle Zuan

    May 28, 2017 at 5:04 PM

    aku kalau pakai apa-apa design pun tetap handsome
    Uncle Zuan recently posted..5 Stadium Yang Ada di GangneungMy Profile

  2. anuar

    May 26, 2017 at 7:17 AM

    Ada bakat jadi model sunglasses ni.. hehehe..
    anuar recently posted..Peluang Buat Duit Raya Melalui Laman Web Jamumall.comMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge