Sewa Pocket Wifi ke Korea dengan TravelRecommends

Kaunter TravelRecommends di KLIA

Sewa Pocket Wifi ke Korea dengan TravelRecommends. Bila travel internet ni sangat penting. Aku tau korang kalau nak travel mesti akan cari info tentang internet kat tempat yang korang nak pergi. Kali ni aku nak kongsi internet yang aku guna sepanjang aku di Korea selama seminggu. 

 

Aku baru je balik dari Korea beberapa hari lepas. Bagi korang yang mencari info pasal pocket wifi untuk kegunaan di korea aku cadangkan korang sewa pocket wifi dari Travelrecommends (TR). 

 

Sebab apa aku pilih TravelRecommend Pocket wifi ni kerana aku pernah baca beberapa review tentang pocket wifi ni yang sangat positif. Dari segi harga bagi aku pocket wifi TravelRecommends ni antara yang paling murah. Manakala coverage pula orang kata memang kelas A. Even aku di Korea aku gi tempat yang agak jauh dari bandar iaitiu PyeongChang coverage masih lagi terbaik. Tak ada loss connection pun, still lagi LTE. 

 

Saiz Pocket wifi dari TravelRecommends sangat kecik boleh muat dalam poket

Bagi korang yang nak sewa pocket wifi ni boleh pergi di kaunter TrevelRecommends kat KLIA ataupun KLIA2. Nak hantar pun boleh hantar kat tempat yang korang pickup. Kalau kat KLIA booth TR ni ada dekat ketibaan dekat dengan pintu 5. Sebelum nak pickup tu korang kena buat tempahan secara online di website diorang dulu. 

 

Selama 6 hari aku kat korea tak ada masalah internet pun. Boleh buat live, boleh layan internet, boleh update medai sosial. Paling best bagi aku pakej dari TR ni UNLIMITED, jadi korang tak perlu risau quota habis. Pocket wifi ni juga boleh share ramai ramai incase korang nak jimat bajet kalau pergi travel ramai2. 

 

HARGA!! – RM15/day

 

Untuk info lanjut boleh ker www.travelrecommends.com!!!! atau boleh ke facebook page TravelRecommends!!!

 

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

5 thoughts on “Sewa Pocket Wifi ke Korea dengan TravelRecommends

Post Comment

CommentLuv badge