Movida Pomade Pilihan Aku

Bercuti pun abam bawak pomade tau. Lepas mandi pantai x der lah rambut kering

 

Movida Pomade Pilihan Aku. Zaman sekarang minyak rambut lelaki yang biasa zaman kita kita pakai dulu orang dah tak kenal dah. Orang duk pakat beli Pomade. Nak nampak hipster lah kononnya. Dula kalau sikat belah tepi orang panggil nerd sekarang orang panggil Hipster. Tengok betapa cepatnya masa berlalu. Sampai minyak rambut pun dan beralih ke arah pomode dah. 

 

Kalau tengok sekarang jenama pomad ni macam macam keluar. Member member aku pun dah banyak keluarkan pomad atas jenama sendiri. Aku? Emmmm maybe takkan kot. Ok pomade ni kalau tak silap aku asal dari oversea. Orang luar negara sana nun dan pakai pomad ni dah lama dah. Kita je kat Malaysia ni baru kenal apa itu pomade. 

 

Aku dari tahun lepas lagi dah start pakai pomade dah. Dah macam macam jenama aku pakai. Tapi satu jenama ni agak rare sikit dari yang lain. Movida Pomade. Bukan setakat selesa pakai tapi bau movida pomade ni wangi sangat. Dan macam pakai perfume kat atas kepala. Hikhik..

Blue Ocean pilihan aku

Ciri Ciri Minyak Rambut (Pomade) Pilihan aku

  • Ringan
  • Bau wangi
  • Tak melekit kat tangan
  • Senang cuci (Water base)
  • Tahan lama
  • Tak pening kepala bila pakai

ok itu antara benda benda penting yang aku cari tentang minyak rambut. Dan benda benda ni ada dekat Movida Pomade. Bukan tu je Movida Pomade ni ada banyak jenis. Terpulang lah kat korang nak pilih yang mana. Ada True Love, Ocean View, Juicy Peach, Green Latin,Blueberry dan Grape. Pilihan aku Green Latin dan Ocean View. 

 

So korang kalau nak acah acah hipster tu boleh lah try Movida Pomade ni.. Harga RM30 setiap satu. Standard harga pomade di pasaran cuma yg spesel tentang Movida Pomad ni RM30 utk 150g hokey. yang lain RM30 tu hanya 100g jer…

 

Berminat boleh Hubungi Hezlee di talian 011-17254742….

 

Sebelum keluar wajib letak pomade atas kepala

Movida Pomade

 

 

.
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
#TIPTRAVEL : GET YOUR VOUCHER CODE FOR HOTEL AT DISCOUNTCODEHK.COM 
THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting)Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
.

 


Former Engineer. A dreamer. Kacak & Awesome. Traveler.

5 Comments

  1. Uncle Zuan

    February 20, 2017 at 2:22 PM

    aku pakai gatsby skrng ni. boleh try nanti ni
    Uncle Zuan recently posted..Korea Tourism Organization Bekerjasama Dengan Wow! PyeongChang! Supporters MalaysiaMy Profile

  2. Nor hazmira

    February 7, 2017 at 10:34 PM

    Macam macam jenama dah.. Tgok kengkawan kat fb byk yg jual… Tapi laku keras…
    Nor hazmira recently posted..Anak Asyik Demam, Mak Pasrah Bagi Ubat Aje..My Profile

  3. Ira

    February 5, 2017 at 12:57 PM

    haah kan, dah banyak sangat jenama pomade sekarang yang hipster2 sampai taktau apa bezanya semua.
    Ira recently posted..21 Kelebihan Kami Sebagai Mentor Bisnes Shaklee BerstrategiMy Profile

  4. Muhammad Khairuddin Lim

    February 2, 2017 at 6:47 PM

    saya suka minyak rambut jenis itui. pasal wangi dan water based.
    Muhammad Khairuddin Lim recently posted..Lucky Bay, Western Australia.My Profile

  5. Dkna Abza

    February 2, 2017 at 3:51 PM

    Tak ken rampas ke imigresen ke pomade ni?
    Dkna Abza recently posted..Cara Aku Berjimat Bila Harga Petrol Makin NaikMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge