Camera Drone My Next Target 2017

Camera Drone My Next Target 2017. Tadi masa tengah online aku ternampak satu entri dari blog kakikujalanjalan.com pasal camera drone ni. Wahh smart siall video dia. So memandangkan aku masih lagi tak der target untuk tahun 2017 ni apa kata aku add camera Drone ni dalam wishlist 2017.

Lagipun target aku semua dah tercapai masa 2016 dah. Rasanya lah..Alhamdulillah atas rezeki yang di beri.

Bercerita tentang wishlist pulak tahun 2017 aku target nak travel ke Scandinavia jer. Sebab sepatutnya wishlist ni aku buat Dec 2016 tapi disebabkan ada masalah suhu yg terlampau sejuk aku tukar plan aku dari ke Scandinavia ke negara negara eropah. Alhamdulillah sekali lagi aku sedang dalam journey nak complete kan trip ke eropah ni. Semuanya dalam 13 negara kot. Semoga semuanya berakhir dengan baik. 18 Jan 2017 kalau x de masalah habislah journey ni. Lama dowh aku dah rindu masakan melayu nih..

Kalau masa aku travel ni Camera Drone dah ada mesti semua gambar2 dan video aku jadi lagi ohsemkan…Hahaha

Tapi satu je aku mushkil. Camera Drone ni boleh bawak naik flight kan? Aku takut kena rampas kat security jer…Haisshh nak lalu security ni lah aku paling malas sekali..Kalau tak sangkut tak pa. kalau dah sangkut…nyahpah…Lagi lagi kalau nak masuk Australia…

Agak2 mahal tak camera Drone nie ek.. ke ada yg sudi nak sponsor. Wah gituh..meraih nampak…Satu lagi problem kalau backpack ni faham2 lah space barang2 ni kalau boleh nak seminimal mungkin. Drone ni macam besar pulak. kat mana den nak nyorok ni haa…Pastu nak handle ni ni macam susah jer…hahaa

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

6 thoughts on “Camera Drone My Next Target 2017

  1. hahaha..wishlist juga ni. teringin sangat nak ada 1! then terfikir, macamana nak bawa naik flight? aduh. bab kena tahan kat airport, ingat lagi waktu masuk thailand, aku pakai boot waktu tu, disuruhnya aku bukak kasut, sebab takut aku isi benda bukan-bukan dalam tu. adeh. berjalanlah kita berkaki ayam. adeh!
    haffizuliskandar recently posted..The winner Of Fifa Puskas 2016!My Profile

    Reply

Leave a Reply to Anuar Cancel reply

CommentLuv badge